18 / 05 / 2024

Şarampol Caddesi projeleri

Şarampol Caddesi projeleri

AESOB Başkanı Sevimçok, Şarampol Caddesi'nin canlanması için yapılan her projeye destek olacaklarını söyledi. Antalya Şarampol Caddesi projeleri için cadde esnafının fikirleri alınacak.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Bağdat Caddesi dönüşüm atağında!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul’un en önemli caddelerinden Bağdat Caddesi dönüşüm süreci yaşıyor.

Antalya Şarampol Caddesi’nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenile çalışmasının başladığı Şarampol Caddesi’nde sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki dönüşümde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başlattığı Şarampol Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Antalya Son Haber Gazetesi köse yazarı Yusuf Katrağ bugünkü yazında Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'ni kaleme aldı. İşte o yazı...

Antalya Şarampol Caddesi ticaretin merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Türel Şarampol Caddesi ticaret ve sosyal yaşamın merkezi olacak dedi.

Antalya Şarampol Caddesi projesinde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki yenileme çalışmaları tam gaz!

Antalya'nın Şarampol Caddesi'ndeki kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor. Şarampolün yeni yüzüyle Antalya'ya çok şeyler katması planlanıyor.

Antalya Şarampol Caddesi şantiyeye döndü!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla basına tanıttığı 'Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi kapsamında Şarampol Caddesi şantiyeye döndü.

Antalya Şarampol Caddesi'nde geniş otoparklar yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Şarampol Caddesi'ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projesi hızla tamamlanıyor. Bölgedeki altyapı ve cadde güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Şarampol Caddesi projeleri Haberi

Şarampol Caddesi projeleri

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, bugünlerde hali içler acısı olan Şarampol Caddesi'nin Antalya'nın en önemli caddelerinden birisi olduğunu belirterek bu önemli caddeyi yeniden canlandıracak olan her türlü projeye cadde esnafının da fikrinin alınması koşuluyla sıcak bakacaklarını ifade etti. 


CADDE YENİDEN CANLANMALI 

Cadde üzerinde yapılacak olan olumlu çalışmaların oradaki ticareti canlandırarak caddeyi yeniden eski günlerine döndürebileceğini belirten Sevimçok, proje kapsamında Şarampol Caddesi'nin bir uçtan diğer uca şehir mobilyalarıyla donatılması ve cadde üzerinde bulunarak görüntü kirliliğine yol açan tüm binaların da dış cephelerinin değiştirilmesi fikrinin ise çok güzel bir düşünce olduğunu söyledi. 


BAŞKAN TÜREL'E GÜVENİYORUZ 

Projenin hayata geçirilmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine güvendiklerinin de altını çizen Başkan Sevimçok, ön çalışmaları tamamlanan proje ile ilgili olarak cadde...