27 / 04 / 2024

Bağdat Caddesi dönüşüm atağında!

Bağdat Caddesi dönüşüm atağında!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul’un en önemli caddelerinden Bağdat Caddesi dönüşüm süreci yaşıyor.



İstanbul’un en önemli caddeleri arasında gösterilen Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm sürecinde. Değeri gittikçe şehir ortalamasının üzerinde artan Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatları 12 ila 14 bin lira aralığında değişiklik gösteriyor.

 

Bağdat Caddesi dönüşüm atağında!

 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi büyük bir dönüşüm atağına kalktı. Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Bağdat Caddesi hakkında açıklamalar yaptı. Tavukçuoğlu, ''AYİDER'in 60 yıldır bu bölgede inşaat yapan üyelerinin katkısı büyüktür" dedi. 

 

DOĞRU PROJE HIZLI SATILIYOR
Bağdat Caddesi'nde köklü oyuncularının satışlar konusunda sıkıntı yaşamadığını vurgulayan Tavukçuoğlu, doğru lokasyonda, bölgenin ihtiyaçlarına cevap veren projelerin hızla satıldığına dikkat çekti. 

 

 

 

Bağdat Caddesi dönüşüm atağında!

 

 

2+1 DAİRELERE TALEP ÇOK
TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketi uzmanı Delal Ekinci, bölgedeki sahile yakın ve direkt cadde üzerindeki konutların satış değerinin manzara ve kat durumuna göre  12 bin lira ile 14 bin lira arasında değiştiğini açıkladı. Bölgede ortalama 200 metrekare net kullanımlı ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine çok talep var.

 

Delal Ekini, Caddeye yakın olan ve yeni binalardaki dairelerin metrekare satış fiyatları yaklaşık 10-12 bin lira olduğunu açıklarken, 100-110 metrekare dairelerin ise aylık kirasının 3 bin 500- 4 bin lira olduğunu da sözlerine ekledi. 
 


Geri Dön