02 / 05 / 2024

Başvuran ailelere 7 bin 200 lira verilecek! Siz de bu destekten yararlanabilirsiniz! Elinizi çabuk tutun

Başvuran ailelere 7 bin 200 lira verilecek! Siz de bu destekten yararlanabilirsiniz! Elinizi çabuk tutun

Toplam olarak 7 bin 200 Türk Lirası’na kadar verilebilecek Aile Destek Programı ödemeleri son derece merak konusu. Peki Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar? Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? İşte detaylar…



Sosyal yardım kapsamı dahilinde ödenmiş ve ödenecek olan Aile Destek Programı ödemeleri son zamanların en çok konuşulan konularından biri oldu. Destek programı kapsamı ile birlikte gerekli kriterleri karşılayan ihtiyaç sahibi evlere de bu desteği sunacaklarını dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, haneleri 12 ay boyunca sürelik ve düzenli olarak destekleyeceklerini açıkladı. Peki, Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı?

Aile destek ne zaman yatacak, neden yatmadı?

Aile destek ödemelerinin yatacağı tarih ile ilgili olarak henüz bir paylaşılmadı.

Aile destek paketi başvurusu nasıl yapılır?

E - Devlet uygulamasını kullanan kişilerin Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıflarına başvuru yapabileceğini açıklandı.

Bakan Yanık, ihtiyaç sahibi kişilere yönelik olarak yeni hayata geçirilen Aile Destek Programı’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Yanık, Türkiye Aile Destek Programına başvuruların e-Devlet Kapısı üzerinden aynı zamanda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığı ile de yapıldığını ve yeni başvuruların devam ettiğini hatırlattı.

Başvuran ailelere 7 bin 200 lira verilecek! Siz de bu destekten yararlanabilirsiniz! Elinizi çabuk tutun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön