15 / 05 / 2024

Başvuran ailelere 7 bin 200 lira verilecek! Siz de bu destekten yararlanabilirsiniz! Elinizi çabuk tutun

Başvuran ailelere 7 bin 200 lira verilecek! Siz de bu destekten yararlanabilirsiniz! Elinizi çabuk tutun

Toplam olarak 7 bin 200 Türk Lirası’na kadar verilebilecek Aile Destek Programı ödemeleri son derece merak konusu. Peki Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar? Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? İşte detaylar…



YAPILACAK DESTEK 12 BOYUNCA SÜRECEK

Destek programı kapsamı dahilinde gerekli şartları karşılamış olan ihtiyaç sahibi evlere bu desteği sunacaklarını dile getiren Bakan Yanık, haneleri 12 ay boyunca sürelik ve düzenli olmak üzere destekleyeceklerini ifade etti. Bakan Yanık, Türkiye Aile Destek Programı neticesinde, ödenen miktarlar ile ilgili olarak, "Hanede kişi başına düşen ve hesaplanan aylık gelirin, net asgari ücretin üçte biri yani; 1833, 45 Türk Lirası’nın altında olması durumunda ait olunan gelir aralığına göre, haneye aylık 450 Türk Lirası, 550 Türk Lirası ya da 600 Türk Lirası olmak üzere destek vereceğiz. Kriterlerin sağlanması dahilinde verilen destek, yıllık 5 bin 400 Türk Lirası ve 7 bin 200 Türk Lirası arasında değişecek" şeklinde konuştu.

Başvuran ailelere 7 bin 200 lira verilecek! Siz de bu destekten yararlanabilirsiniz! Elinizi çabuk tutun

A101’de kahve makinesi çılgınlığı başladı! Philips marka kahve makinelerini uygun fiyata al! 2 Eylül 2022 fiyat listesi

EYT’de son dakika gelişmesi! Çözüm olacak formül ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlarda tüm detaylar ortaya çıktı

İstanbul’da en çok neyin fiyatı arttı? Şok olacaksınız! İTO açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön