09 / 05 / 2024

Başvuran ailelerin hesapları bu hafta doluyor! Tam 7 bin 200 lira sizin olacak! Hemen başvurun

Başvuran ailelerin hesapları bu hafta doluyor! Tam 7 bin 200 lira sizin olacak! Hemen başvurun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı kapsamı dahilinde hak sahiplerine ağustos ayı ödemelerinin bu hafta yapılacağını duyurdu. İşte program ile ilgili detaylar...



AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı ile ilgili olarak senede yaklaşık olarak 4 milyon hanenin yararlanmasını beklediklerini ifade ederek, "Hanelerin gelir durumlarına göre de belli olan birtakım şartları var. Aylık 450 TL, 550 TL ve 600 TL olmak birlikte üç segmentte destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

Türkiye Aile Destek Programı kapsamı bütününde 12 ay boyunca düzenli bir şekilde hane başına 450 TL ile 600 TL arasında destek gerçekleşecek. Hanelerin gelir düzeyine uygun bir şekilde yıllık olarak 5. 400 TL ve 7. 200 TL arasında destek verilecek. Gelir 1. 833 TL gelir şartından ne kadar az olur ise ödeme de o oranda o kadar artıyor.

Başvuran ailelerin hesapları bu hafta doluyor! Tam 7 bin 200 lira sizin olacak! Hemen başvurun

BİM’de iPhone 13 Pro bayramı! A101, Migros ve CarrefourSA’yı bırakın BİM’e koşun! 4 Eylül 2022 fiyat listesi

Bosch derin dondurucularda şok indirim! Evleneceklere ve kadınlara müjde! 4 Eylül 2022 derin dondurucu fiyat listesi

Geri ödemeden 250 bin TL sizin olsun! Sadece başvuru yapmanız yeterli! Bu fırsatı kaçırmayın

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön