29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın Mart 2024 kampanyası için son 3 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak.



Ülkemizin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası yeni kampanyalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Başlattığı yeni kampanyalarla pek çok kişinin de yüzünü güldüren Mart 2024 kampanyası ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL yatılacak.

Ziraat Bankası tarafından başlatılan ve artık son 3 güne girilen söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan açıklamada Ziraat Bankası Bankkart'ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 25 bin Türk Lirası - 49 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin/taksitli alışverişlere 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verileceği belirtilirken, 50 bin Türk Lirası-99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin/taksitli alışverişlere 5 bin Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 7 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verileceği kaydedildi.

Ziraat Bankası ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

ZİRAAT BANKASI 7 BİN 500 TL BANKKART LİRA KAMPANYASINDA SON 3 GÜN

Ziraat Bankası'nın 1 Mart tarihinde başlayan Mart 2024 kampanyası 31 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Söz konusu kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkartcomtr web sitesinden veya kısa mesaj ile katılım sağlanabiliyor.

Söz konusu kampanyaya kısa mesaj ile katılmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri,  Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonlarından CORAL yazarak 4757'ye kısa mesaj atabiliyor.

Yine Ziraat Bankası tarafından verilen bilgilere göre söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekli. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Söz konusu kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 8 Nisan 2024 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek ve eğer 8 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılmazsa 9 Mayıs tarihinde geri alınacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbulluların beklediği o metro hattı 2025'te açılacak!

28 TL'ye inecek diyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi! Rakamı duyanlar inanamadı!

TOKİ'den 2 bin konutluk 8 yeni proje geliyor! Bu illerde yaşayanlara Nisan 2024 müjdesi!


Geri Dön