11 / 05 / 2024

Başvuran yeni yıla borçsuz harçsız girecek! En büyük borç kapatma kredini kaçırmayın!

Başvuran yeni yıla borçsuz harçsız girecek! En büyük borç kapatma kredini kaçırmayın!

Başvuru yapan kişiler 2023 yılına borçsuz harçsız girecek. İş Bankası, TEB, ING, Yapı Kredi, QNB, Akbank, Garanti BBVA’ya borcu olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. İşte detaylar!



ING, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti BBVA bankalara borcu olan emeklilere borcunu kapatma ve tek bir bankada borçlarını birleştirme şansı verildi. Vatandaşların banka borçları tarih oluyor. TEB, ING, QNB, Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA bankalarına borçları olanların borcu tarih oluyor.

ING, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti BBVA'ya borcu olan emekli kişiler için bir yenilik geldi. Bu bankalara borcu olan emekliler hem borcunu kapatacak hem de tüm borçlarını bir bankada toplayabilecek. İşte detaylar…

TEK BİR BANKA, TEK BİR BORÇ

NG, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti BBVA Bankası'na borcu olan emekliler için heyecan veren bir haber geldi. Bu bankalara borcu olup ödemekte güçlük çeken emekliler borçlarını kredi çekerek daha rahat bir şekilde ödeyebilme olanağı tanındı. Eğer emekli olup da birkaç bankada borcunuz var ise bu borçları tek bir Bankada birleştirerek ödeyebileceksiniz. Bankalar bu konuda size kredi kolaylığı da sunacaklardır. Belirtilen bankalar, borçlarını ödemekte zorlanan, güçlük çeken tüm emekliler için borçlarını kapatmak için kolaylığı sağlayacak. Başlattıkları kampanya ile kredi desteği sağlayarak borçlarını kapatmalarını sağlıyor. Bu kolaylıktan tüm emekliler faydalanabilecek.

BORÇ KAPATMA KREDİSİNİN BAŞVURULAIR NASIL, NEREDEN YAPILACAK?

Peki bu emekliye özel borç kapatma kredi başvurusu nasıl yapılacak. İlgili Banka müşterilerinin Banka  şubesine gidip, başvuruda bulunabilecekleri gibi, online Bankacılık üzerinden de başvurularını yapabilirler. Online Bankacılık üzerinden emekliye özel kredi başvurusu sekmesine tıklamaları gerekmektedir. Form bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması gerekeceği için şubeye giderek de başvuru işlemleri yapılabilir.

Trafik cezası, harç, pasaport MTV 1 Ocak’tan sonra eskisi gibi olmayacak! İşte 2023 tablosu!

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön