29 / 04 / 2024

Başvurana 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında ödenecek! Aile desteğinin kapsamı genişletildi..

Başvurana 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında ödenecek! Aile desteğinin kapsamı genişletildi..

İhtiyaç sahibi aileler adına geliştirilen Aile Destek Programı'nın kapsamı daha da genişledi. Aile ve Destek Programı’nın kapsamı genişletildiği üzere, Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi aileler adına hayata geçirilen Aile Destek Programı'na çalışan ve emeklilerin de başvuru yapabileceğini açıkladı.



ÇALIŞAN VE EMEKLİLERDE BAŞVURABİLİR    


Toplamda 4 milyon haneye 15 milyar lira destek sağlanmış olacak Aile Destek Programı’nın kapsamına çalışan ve emekliler de alındı. Destek kapsamında ilk ödemeler 29 Temmuz Cuma günü yapılacak.
Hanede kişi başına düşen gelirin asgari ücret tutarının 1/3’ünden az olması ve başvuru koşullarında genel şartları taşımaları koşuluyla esnaf, özel sektör çalışanları, Bağkur ve SSK emeklileri, sanatkar ve bağımsız diğer çalışanlar, Emekli Sandığı emeklileri, ve emeklilerinin dul ve yetimleri de Türkiye Aile Destek Programından faydalanabilecek.
Aile Destek Programıyla birçok vatandaşa sosyal yardım desteği sağlanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön