Kent Haberleri

Başvuranların hesabına tık diye yatırılıyor! Acil nakit ihtiyacı olanlara o bankadan anında faizsiz 10 bin TL!

Yapı Kredi Bankası başvuran kişilere faizsiz 10 bin TL kredi veriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kampanyada son başvuru günü 28 Şubat olarak belirlendi! İşte faizsiz 10 bin TL kredinin ayrıntıları... Akbank'ın 10

Banka 2023 yılında sıfır faizli kredi kampanyası başlatmıştır. Akbank'ın 10.000 TL'lik kredi kampanyasının yoğun ilgi görmesinin ardından Yapı Kredi, bu kampanya için başvuruları kabul ettiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Yapı Kredi'ye ilk kez üye olacak müşteriler, kampanya avantajlarından yararlanmak için 1 Şubat - 28 Şubat tarihleri ​​arasında kampanyaya başvurabilirler.

Başvuranların hesabına tık diye yatırılıyor! Acil nakit ihtiyacı olanlara o bankadan hızlı kredi!..İşte Yapı Kredi Bankası faizsiz 10 bin TL kredi şart ve koşulları…

Yapı Kredi'nin ilk müşterileri, Yapı Kredi'nin faizsiz kredi kampanyasından 1-28 Şubat tarihleri ​​arasında yararlanabiliyor.

Yapı Kredi mobil uygulaması müşterisi olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusu yapmanız gerekmektedir. Başvurunuz onaylandıktan sonra, hesabınıza 7 gün içinde kredi verilecektir.

15 Mart 2023 tarihine kadar sabit peşinattan yararlanabilecektir.

Yapı Kredi Bankası başvuran kişilere faizsiz 10 bin TL kredi veriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kampanyada son başvuru günü 28 Şubat olarak belirlendi! İşte faizsiz 10 bin TL kredinin ayrıntıları...

Kredi kartı başvurusunda bulunan herkes bir defaya mahsus faizsiz ön ödeme kampanyasından yararlanabilir. 6 ay vadeli faizsiz taksit tutarı 10.000 TL'dir. En önemli koşul, ilk kez Yapı Kredi Bankası müşterisi olmanız, uygulamayı indirmeniz ve görüntülü görüşme sonrasında bankanın müşterisi olmanızdır. 

Başvuruyu yaptıktan sonra inceleme olumlu sonuçlanırsa kredi kartının aktif olmasıyla birlikte faizsiz taksitli nakit avansınızı kullanabileceksiniz.

KAMPANYAYA DAİR BÜTÜN AYRINTILAR!

Halkbank kartı olanlar acilen buraya baksın! Flaş bir son dakika açıklaması geldi!
Ziraat Bankası'ndan şok son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar şimdi baksın! Son 10 gün! Kaçıran çok üzülür!
İş Bankası kartı olanlar dikkat! Flaş bir son dakika açıklaması geldi! 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!