Ekonomi

Başvuru yapan ev hanımlarına 7.050 TL tutarında ödeme! Tek başvuru yeter!

Ev hanımlarına müjde. Artık herhangi bir işte çalışmayan ev hanımları da para kazanabilecek. İşte detaylar!Son duyuru ise milyonlarca ev hanımını yakından ilgilendiren bir haber geldi

Destek ödemeleri her geçen gün artıyor. Son duyuru ise milyonlarca ev hanımını yakından ilgilendiren bir haber geldi. Herhangi bir işte çalışmayan ev hanımları da kendi paralarını kazanabilecekler. Başvuru yapan vatandaşlara 7.050 TL tutarında ödeme yapılacak.

İşte haberin detaylar…

İŞKUR üzerinden yapılan açıklamada ev hanımlarına da maaş bağlanacağı dile getirdi. Ama belirtilen bir takım şartların taşınması gerekmektedir. Ev hanımlarının da hazırlanan projeye dahil edilebileceği açıklandı.

EV HANIMLARINA 7.050 TL YAKIN MAAŞ!

Ülkemizde ne yazık ki çalışmayan pek çok ev hanımı bulunuyor. Ama İŞKUR’un bu projesi ev hanımlarının bütçelerine de destek sağlayacak. Bu sebeple ev hanımlarına yönelik mesleki eğitim kurslarının başlatıldığı belirtildi. Eğitimlere katılan hanımlara hem meslek öğretilecek hem de aylık 7.050 TL’ye yakın maaş verileceği belirtildi. Maaştan ancak kursa katılan ev hanımları yararlanabilecekler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için detaylar bir bir belli oldu. 15 yaşını dolduran vatandaşlar, başvuruda bulunabilecek. Bunun dışında mesleki eğitim kurslarına katılacak olan kişilerin mesleğe dair istenilen kriterlerin de taşınması gerekecek. Maaş ödemesinden yararlanmak isteyenlerin kursları da tamamlaması istenmektedir.

EĞİTİM KURSUNUN SÜRESİ NE KADAR?

İŞKUR’un düzenlediği mesleki eğitim kursları yoğun talep görüyor. Gerekli şartları taşıyanlara aylık 7.050 TL tutarında maaş verilecek. Kurslara katılım sağlayan vatandaşlar günlük en az 5 en fazla 8 saat eğitim görür. Hafta içinde 6 günü aşmamak kaydıyla toplamda 30 ile 45 saat arasında ders yapılmaktadır.

Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin İŞKUR şubeleri üzerinden ya da e-şubeler üzerinden başvurular gerçekleşebilir.

DOĞAL GAZ DESTEĞİ!

Milyonlarca kişiye güzel haber verildi! 500 TL doğal gaz desteği verildiği açıklandı. Vatandaşların yüzünü güldürecek güzel haber geldi. İhtiyaç sahibi ailelere 500 TL’lik desteğin verileceği duyuruldu.

Kış ayının etkisinin hızlı bir şekilde bastırması sonrasında belediyelerden peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Dar gelirli ailelerin ekonomik açıdan kalkınmalarını sağlamak için yürütülen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Belediye başkanı yardım ödeneğinin yapılacağını açıkladı.

Denizbank limitleri zorladı! 50 bin TL başvuran herkesin oluyor!

Bu meslekler 7 yıl sonra yok olacak! İşte işsiz kalmak istemeyenler için açıklandı!