28 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos Evleri ne zaman teslim?

Başyapıt Dragos Evleri ne zaman teslim?

Firma: Başyazıcı Grubu

Proje: Başyapıt Dragos

Başyapıt Dragos projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Proje 150 adet konut, 8 adet ticari alana yer veriliyor...



Başyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesi Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor. 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşan proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dubleks konut seçenekleri bulunan  Başyapıt Dragos  Evleri 150 konut, 8 adet ticari birimden meydana geliyor. 


Maltepe Başyapıt Dragos fiyatları!

Başyapıt Dragos metrekare fiyatları 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor. Başyapıt Dragos’ta daire büyüklükleri 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.


Başyapıt Dragos Evleri ortak alanlarında, sakinlerinin kullanımına açık yüzme havuzu, sporu zevke dönüştüren devasa fitnes alanı ve saunası, çocuklara özel çocuk parkı ve oyun alanları bulunuyor. 


Başyazıcı Başyapıt Dragos projesinde ayrıca, marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı da yer alacak.


Başyapıt Dragos Evleri ne zaman teslim?

Başyapıt Dragos Konutları Ağustos 2018 tarihinde teslim edilecek. Projede ön talepler alınıyor. 


Başyapıt Dragos Maltepe projesi konum olarak, E-5’e arabayla 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne arabayla 3 dakika, İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne arabayla 3 dakika mesafede yükseliyor.


Tel: 444 90 17

http://www.basyapitdragos.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön