29 / 04 / 2024

Batıçim Batı Anadolu çimento toplantı düzenliyor!

Batıçim Batı Anadolu çimento toplantı düzenliyor!

Batıçim Batı Anadolu çimento Sanayi Anonim şžirketi yönetim kurulu A Grubu pay sahipleri özel genel kurul toplantısı düzenleyecek. Toplantı 29 Nisan 2011 Cuma günü İzmir'de yapılacak...



 Verilen ilan şu şekilde;

BATIçİM BATI ANADOLU çİMENTO SANAYİİ A.şž. YÖNETİM KURULU BAşžKANLIĞINDAN
A GRUBU PAY SAHİPLERİ ÖZEL GENEL KURULU TOPLANTI çAĞRISI  

Aşağıda yazılı gündem maddelerinin müzakeresi ve karara bağlanması için A grubu pay sahipleri 29 Nisan 2011 Cuma günü saat 14.30'da  Ankara  Caddesi No: 335 Bornova-İZMİR adresindeki şirket merkezi genel yönetim binasında özel toplantıya çağrılmaktadır.

29 Nisan 2011 tarihli şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı için alınmış bulunan Genel Kurul blokaj kayıtları bu özel toplantı için de geçerlidir.

Sayın A grubu pay sahiplerinin bilgilerine arz olunur.
A GRUBU PAY SAHİPLERİ ÖZEL GENEL KURULU TOPLANTI GÜNDEMİ
1.  Başkanlık Divanı teşkili ve Özel Toplantı Tutanağı'nın Başkanlık Divam'nca imza edilmesine yetki verilmesi,
2.  Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Yönetim Kurulu Üye Adayları'nın belirlenmesi,
3.  şžirket Ana SözÜ®eşmesi'nin 3. maddesinin değiştirilmesi hakkında görüşme ve karar alınması.
 
BATICIM BATI ANADOLU çİMENTO SANAYİİ A.şž. YÖNETİM KURULU BAşžKANLIĞINDAN
ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI çAĞRISI  

şžirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2010 yılı faaliyetleri ile ilgili olarak aşağıdaki gündem maddelerindeki konulan görüşmek ve karara bağlamak üzere 29 Nisan 2011 Cuma günü saat 14.45'te Ankara Caddesi No: 335 Bornova - İZMİR adresindeki şirket merkezi genel yönetim binasında yapılacaktır.

ayın ortaklarımızın en geç 27 Nisan 2011 çarşamba günü saat 16:00'ya kadar MKK nezdinde aracı kuruluşların yatırımcı hesaplarında saklamada bulunan şirketimize paylarını Genel Kurul Blokaj Listesi'ne kayıt ettirmelerini ve alacakları Genel Kurul Blokaj Formu'nu ise toplantı gününe kadar şirketimize tevdi etmelerini rica ederiz.

imlerini Genel Kurul Blokaj Listesi'ne kaydettirmemiş ortaklarımızın yasal olarak toplantıya iştirak imkanının olmadığını sayın ortaklarımızın bilgilerine sunarız.

110 yılına ait Yönetim Kurulu Raporu, Denetim Kurulu Raporu ile Bilanço ve Kar-Zarar hesapları Genel Kurul Toplantı gününden önceki 15 gün süre ile sayın ortaklarımızın için şirket merkezinde incelemelerine hazır bulundurulacaktır.

ıplantıda kendilerini vekaleten temsil ettirecek gerçek veya tüzel kişi ortaklarımızın, vekaletnamelerini aşağıdaki örneğe göre hazırlamalarını veya vekaletname örneğini ket merkezimizden veya www.baticim.com.tr internet sitemizden temin ederek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri IV No.8 tebliği hükümleri çerçevesinde, ya imza külerini ekleyerek veya imzalarını notere onaylatarak şirketimize tevdi etmeleri gerekmektedir.


Geri Dön