27 / 04 / 2024

Batıkent Atakent Evleri'nde yaşam başladı!

Batıkent Atakent Evleri'nde yaşam başladı!

Konumu ve peyzaj düzenlemesi ile Batıkent'e değer katan projelerden biri olan Atakent Evlerinin ilk etabında yaşam başladı. Planlandığı zamanda teslim edilmeye başlanan Atekent Evlerinin 2. Etabı 2014 sonunda teslim edilecek...



Ağustos 2011'de başlayan proje toplam 348 daireden oluşuyor. Planlandığı zamanda teslim edilmeye başlanan Atekent Evlerinin 2. Etabı 2014 sonunda teslim edilecek. 

Yeşilin her tonuna hakim bahçeleriyle, çocuklara sunduğu geniş oyun alanları ile yeşil bir proje yaratmaya çalıştıklarını belirten Ataseven inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Ataseven, Atakent Evlerinin kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi ile ön plana çıktığını, bununla birlikte amaçlarının keyifli sohbetlerin ve sıcak komşuluk ilişkilerinin yaşanacağı, huzurlu ve güvenli bir yaşam çevresi oluşturmak olduğunu söyledi. 

Satışları devam eden 2. Etap ile eucu «-¦ ¦ şimdiden müşterilerin kazançlı yatırım olanağı ;nr>in raziD sunan projenin cazip ödeme koşulları devam ediyor DOGA İLE İÇ İÇE Atakent Evleri, yeşilin gitgide azaldığı Ankara'da, yeşil alana geniş yer ayırmasıyla diğer projelerden farklılaşıyor. Yürüyüş-koşu parkuru, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, hayvan çiftliği, meyve bahçeleri ve çocuklar için oyun alanları ile doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. 

Lokasyonuyla şehir yaşamının imkanlarından doyasıya yararlanmanızı sağlarken, şehrin kargaşa ve gürültüsünden uzakta, doğal dokusuyla dingin bir hayatın kapılarını aralıyor. 


Habetürk Ankara


Geri Dön