02 / 05 / 2024

Batıkent'te yeni kültür merkezi kuruluyor!

Batıkent'te yeni kültür merkezi kuruluyor!

Belediye eliyle yapılan yatırımlarla Batıkent' in Yenimahalle'nin en gözde yerleşim yerlerinden biri haline geldiğini kaydeden Yaşar, yeni dönemde de Batıkent' e önemli hizmetler yapacağının müjdesini verdi...



Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'te bulunan Şirin Özyuva Kooperatif Sitesi sakinleri ile toplantıda bir araya geldi. Belediye eliyle yapılan yatırımlarla Batıkent'in Yenimahalle'nin en gözde yerleşim yerlerinden biri haline geldiğini kaydeden Yaşar, yeni dönemde de Batıkent'e önemli hizmetler yapacağının müjdesini verdi. 


Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ile Şirin Özyuva Kooperatif Sitesi toplantısına katıldı. Site sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Yaşar. Yenimahalle Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı. Yaşar Yenimahalle Belediyesi'nin hayata geçirdiği sosyal projelerden, altyapı ve üstyapı hizmetlerine kadar pek çok konuda site sakinlerine bilgiler verdi. 


Konuşmasında iskan konusuna da değinen Yaşar, "Belediyeolarak hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Bu sebeple bu konuya özellikle hassasiyet gösteriyoruz. Göreve geldiğimi/, günden beri 50 bin iskan verdik" dedi. 


Hayata geçirdiği dev yatırımların yanı sıra yeni dönemde yapacağı projeleri de anlatan Yaşar, "Halkımız teveccüh gösterirse yeni dönemde 7'den 7'e herkesin istifade edebileceği, çok güzel projeleri bu bölgeye kazandıracağız" diye konuştu. 


Batıkent'e içerisinde her türlü toplantının yapılabileceği, kültür sanat programlarının düzenleneceği  bir kültür merkezi yapacaklarını kaydeden Yaşar, ayrıca vatandaşların acı günlerinde kullanabilmeleri için bir taziye evi projelerinin olduğunu da belirtti. 


Kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Yaşar "Yenimahalle'de bütün kurumlara ağabeylik yapmaya çalıştım, böylece ilçemizde bir huzur havası hakim oldu. Yenimahalle, insanların yaşamaktan mutlu olduğu bir yer haline geldi" dedi. 

Site sakinleri de Yaşar'ın ziyaretinden çok mutlu olduklarını belirterek "Sizi yeniden başkan olarak aramızda görmek istiyoruz" diye konuştu.


Ankara Başkent 


Geri Dön