29 / 04 / 2024

Batışehir İstanbul fiyatları!

Batışehir İstanbul fiyatları!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Batışehir İstanbul fiyatları, 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bağcılar Batışehir Evleri, 818 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor ve 700 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor...




Batışehir İstanbul fiyatları!


Batışehir projesi,  Egeyapı Group  tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesinde hayata geçiriliyor.  Batışehir  İstanbul fiyatları 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bağcılar Batışehir Evleri, 818 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor ve 700 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 



Batışehir İstanbul fiyatları!



Bağcılar Batışehir İstanbul Evleri, 3 bin 305 adet konuttan meydana geliyor. Bağcılar Batışehir Evleri'nde otel - rezidans ve ofis alanları da yer alıyor. Bağcılar Batışehir Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor.


İSTOÇ'un hemen yanında yükselen Batışehir İstanbul Konutları 3 etap olarak inşa ediliyor. Batışehir İstanbul fiyatları 188 bin lira ile 1 milyon 369 bin lira arasında değişiyor. Batışehir İstanbul projesinde fitness center, sauna, buhar odası, basketbol sahası, yüzme havuzu ve tenis kortu gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Konut büyüklüklerinin 47 metrekare ile 275 metrekare arasında değiştiği Batıehir İstanbul fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Batışehir İstanbul nerede?

Batışehir İstanbul adres : Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul



Batışehir İstanbul fiyatları!




Batı Şehir iletişim bilgileri!

Telefon: 444 5 343

Web: www.batisehir.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön