05 / 05 / 2024

Batman Bekirhan'da üst ve alt geçit çalışmaları sürüyor!

Batman Bekirhan'da üst ve alt geçit çalışmaları sürüyor!

Bekirhan Beldesinde ihalesi yapılan üst ve alt geçidin yapımına bir an önce başlanılması gerektiğini belirten Belediye Başkan Zeki Demir; “Kazaları sonlandıracak üst ve alt geçidin geciktirilmeden yapılmasını istiyoruz” dedi.



GEÇİD, KAZALARI ÖNLEYECEK

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı 3.000 nüfuslu Bekirhan’da, Karayolları Genel Müdürlüğünün ihalesini gerçekleştirdiği üst-alt geçidin yapımı Belde de günün konusu oldu. Belde’nin ortasından geçen karayolunun herkesin korkulu rüyası olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zeki Demir; “Geçit tamamlandığında Beldemiz rahat bir nefes alacak. Haftada 2-3 kez kazaların yaşandığı Batman-Kozluk-Van yol güzergahında üst-alt geçidin yapılması için defalarca Karayolları başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara başvurduk” dedi.

“YOLDAN ENDİŞELİYİZ”

Yapımcı firmaya yer teslimi yapılmasına rağmen henüz güzergahta bir kazmanın bile vurulmadığını anımsatan Demir şöyle devam etti; “Nihayet sesimizi duyan Karayolları talebimizi karşıladı. Havaların açılmasıyla birlikte yapımcı firmanın çalışmalara başlamasını bekliyoruz. Her gün kazalarla başımız dertte. Sömestr tatili olduğu için şimdi rahatız ama önümüzdeki hafta okullar açılınca öğrencilerin yoldan nasıl geçeceğini kara kara düşünüyoruz.”



Batman Çağdaş


Geri Dön