27 / 04 / 2024

Denizli Mahallesi'nde iki alt geçit inşaatı sürüyor!

Denizli Mahallesi'nde iki alt geçit inşaatı sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli Mahallesi'nde tren hattının bulunduğu bölgede yapımına başladığı iki alt geçit inşaatı sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz çalışmayı denetledi ve bilgi aldı...




Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli Mahallesi'nde tren hattının bulunduğu bölgede yapımına başladığı iki alt geçit inşaatı sürüyor. 


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, çalışmanın yapıldığı alana giderek, çalışmayı denetledi ve bilgi aldı. 


Denizli Mahallesi'nde iki alt geçit birden yaptıklarını anlatan Zihni Aldırmaz, "Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın devamı niteliğinde yeni açtığımız bulvarda başladığı alt geçit çalışmasında büyük mesafe kat ettik. 


Tünel tren hattına kadar geldi. Diğer tünel çalışması da sürüyor. Tren hattının altında kazık çalışmaları yapılıyor. O da Türkmenbaşı Bulvarını Denizli Mahallesi üzerinden Havaalanı Kavşağı'na bağlayacak. İki tünel tren hattı altında buluşacak ve trafiğe büyük rahatlık kazandıracak. Adana'ya hayırlı olsun" dedi. 


Denizli ve çevredeki mahallelerin çehresini değiştirecek, trafik sorununa büyük çözüm getirecek iki tünel inşaatının bir an önce tamamlanması için gece gündüz çalışıldığını belirten Zihni Aldırmaz, Adana'ya önemli hizmetler vermeye devam edeceklerini kaydetti.


Medya Yenigün


Geri Dön