03 / 05 / 2024

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.



Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat işlerini yapmak, yurt içinde ve yurt dışında her nevi inşaat ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak, 2.Yurt içinde ve dışında her türlü mimarlık, mühendislik, inşaat, montaj, tesisat, çevre düzenleme, iç düzenleme, dekorasyon işlerinde etüd, proje, kontrolluk, müşavirlik ve taahhüt hizmetleri yapmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek, 6. Konusu ile ilgili her türlü ithalat ihracat ve dahili ticaret yapmak 7.Her türlü et süt ve gıda ürünlerinin toptan ve perakende alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak, 8. Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak, 9. Her türlü tarımsal ürünlerin,gübrelerin, zirai mücadele ilaçlarının, minerallerinin, zirai ürünlerin besleyicilerin, tohumların ve zirai ürün makine ve ekipmanların ithalatını, ihracatını ve toptan dahili ticaretini yapmak 10. Her türlü ticari zirai ve sanayi ürünlerin üretim, tedarik, ithalat, ihracat ve benzeri yollar ile alım satımını yaparak ticaretini yapmak. 11.Yukarıda sayılanlardan başka, işlere de girişilmek istenildiği takdirde yönetim kurulunun teklifi üzerine durum genel kurulun onaylanmasına sunulacak ve bu yolda karar alındıktan sonra dilediği işleri yapabilecektir.


Geri Dön