06 / 05 / 2024

Bayburt Belediyesi kat karşı bina yaptırıyor!

Bayburt Belediyesi kat karşı bina yaptırıyor!

Bayburt Belediye Başkanlığı Genç Osman Mahallesindeki 8 bin 412 metrekare arsa üzerine kat karşılığı bina yaptırmak üzere ihale düzenledi. ihale, 18 Ağustos 2011 tarihinde Bayburt Belediyesinde gerçekleştirilecek



Bayburt Belediye Başkanlığı Genç Osman Mahallesindeki 8 bin 412 metrekare arsa üzerine kat karşılığı bina yaptırmak üzere ihale düzenledi.

Yapılan açıklamana göre konut ve ticari alan yaptırılması planlanan ihalenin toplam inşaat alanı 34 bin 180 metrekare olarak hesaplanırken ihalenin tahmini bedeli 21 milyon 362 bin 562 TL olarak açıklandı. İnşaatın brüt yüzde 26sının belediyeye verileceği ihale, 18 Ağustos 2011 tarihinde Bayburt Belediyesinde gerçekleştirilecek.

İhaleye ilişkin detaylı bilgiler şöyle:

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR
Bayburt Belediye Başkanlığından:
Bayburt ili, Gençosman Mahallesi hudutları üzerinde bulunan, mülkiyeti Bayburt Belediyesine ait aşağıda işin adı, İmar ve inşaat durumları belirtilen taşınmaz üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35-a. maddesi gereği kapalı teklif (artırma) usulü ile kat karşılığı inşaat yaptırılacaktır.

İli İlçesi Mahalle Ada/Parsel Arsa
Alanı (m2) Kullanım Şekli Toplam İnşaat
Alanı (m2)
Bayburt Merkez Gençosman 791/18 8.412,93 Konut+Tic 34.180,10

1 - Bu işin tahmini bedeli 2011 yılı birim fiyatları ile 21.362.562,50.TL (Yirmibirmilyonüçyüzatmış ikibinbeşyüzatmıiki Türk Lirası elli kuruş)dur. Kat Karşılığı İnşaat Yaptırılması adı ile yapılacak ihalede, inşaatın brüt inşaat alanı üzerinden asgari %26sının (yüzde yirmialtı) İdareye verilmek üzere artırım yapılması sureti ile ihale edilecektir.
2 - İhale 18/8/2011 günü saat 14.00de Cumhuriyet Caddesi No: 33 Bayburt adresinde bulunan Bayburt Belediye Hizmet Binası içerisindeki Belediye Encümen Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
3 - İhale Şartnamesi ile diğer evraklar Bayburt Belediyesi İhale İşlemleri Şefliğinde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilir
4 - İstekliler, İhaleye Katılmak için Örneğine uygun teklif mektubu ile birlikte;
a) İkametgâh belgesi,
b) Türkiyede tebligat için adres beyanı vermesi. (Beyanda telefon, faks varsa e-mail bilgileri de yazılacaktır)
c) Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi (2011 yılı vizeli),
d) Noter tasdikli imza sirküleri
e) Noter tasdikli vekaletname(gerekiyorsa)
f) İşin keşif bedelinin %3ü (Yüzde Üç) oranında 640.876,88 TL (Altıyüzkırkbin sekizyüzyetmişaltı Türk Lirası seksensekiz Kuruş) geçici teminat vermesi,
g)İstekli şirket ise onaylı şirket tüzüğü ile birlikte şirket ortaklarını ve bunların hisse ve görevlerini belirten belge,
h) İlgili vergi dairesinden alınmış vergi borcu bulunmadığına dair belge(son ilan tarihinden sonra alınmış)
i) İlgili Sosyal güvenlik kurumundan alınmış prim borcu bulunmadığına dair belge(son ilan tarihinden sonra alınmış)
j) Faaliyet süresi ile ilgili beyan ve belgeler,
k) 2886 sayılı kanuna göre cezalı olmadığına dair belge (taahhütname)
l) Banka referans mektubu(Kullanılmamış Nakit Kredisi işin keşif bedelinin , % 25i ve Teminat Mektubu Kredisinin, Keşif Bedelinin %25inden az olmamalıdır.)
m) Son 10 (on) yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler, bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: B Üst yapı (bina) işlerinden III. Grup: bina işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.
n) Teknik Personel Taahhütnamesi
o) Yapı Araçları Taahhütnamesi
p) İhale şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair belge
r) İşin Yapılacağı yerin görüldüğüne ilişkin Yer Görme Belgesi
s) Ortak girişim ile ihaleye iştirak halinde, noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
5 - İhaleye katılabilmek için verilecek teklif zarfları, şekli ve içerikleri idari şartnamede belirtildiği gibi hazırlanarak verilecektir.
6 - Teklif başvuru dosyası İdareye verildikten sonra, ihale veya son müracaat tarihinden önce dahi olsa; dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar ve birden fazla yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
7 - İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ, rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde, (Silinti, kazıntı olmayacak) yazılacaktır.
8 - İş bu ihale ilanı genel bilgi niteliğinde olup, kat karşılığı inşaat yaptırılması işinde, İhale Şartname hükümleri uygulanacaktır.
9 - İstekliler, istenilen belgelerle birlikte teklif mektuplarını en geç ihale günü saat 12.00ye kadar ihalenin yapılacağı Bayburt Belediyesi İhale İşlemleri Şefliğine verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenden dolayı ( postada) meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.
10 - Bu İşin Şartnamesi 500,00 TL(Beşyüz Türk Lirası) bedel karşılığında ihale tarihinden en geç 1 gün önce Bayburt Belediyesi İhale işlemleri Şefliğinden temin edilebilecektir.
İlan olunur.

Detaylı bilgi için tıklayın

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön