06 / 05 / 2024

Bayburt Üniversitesi profesör inşaat mühendisi arıyor

Bayburt Üniversitesi profesör inşaat mühendisi arıyor

Dumlupınar, Bayburt ve Hacettepe Üniversitesi  Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve  yardımcı doçent alacak



Rektörlüklerin alımlara ilişkin duyuruları, 2 Ocak 2011 tarihli Resmi  Gazetede yayımlandı. Duyurulara göre, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, daimi  statüde tıp fakültesinin dahili ve cerrahi tıp bilimleri bölümü için 2 profesör,  1 doçent alımında bulunacak.
Adaylar başvurularını 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Daire  Başkanlığına şahsen yapılacak. Geniş bilgi http://www.dpu.edu.tr/dpuweb/akademik/form/yonerge/form1. pdf  adresinden temin edilebilecek.

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ-
Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü 1 profesör,  7 yardımcı doçent alımında  bulunacak. Profesörler daimi statüye göre çalıştırılacak.
Mühendislik fakültesinin inşaat ve gıda mühendisliği için 1 profesör, 1  yardımcı doçent, Bayburt Eğitim Fakültesinin ilköğretim bölümü için 2 yardımcı  doçent, iktisadi ve idari bilimler fakültesinin iktisat ve işletme bölümleri için  4 yardımcı doçent alınacak. Başvurular 15 gün içinde Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak.
AA


Geri Dön