28 / 04 / 2024

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…



Baydöner’deki Bankkart kampanyası 06 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.
Belirtilen tarihe kadar tüm Bankkart müşterileri, Baydöner’de iskender çeşitlerine yüzde 25 daha az ödeyecek. Peki kampanyaya katılmak için ne yapmanız gerekiyor?

Kampanyaya katılabilmek için ‘BAYDONER’ yazıp 4757’ye SMS göndermeniz gerekiyor.  Bir Bankkart müşterisi toplamda en fazla 4 adet indirim kodu kazanabiliyor. Her bir kod kazanımı için ayrı ayrı SMS gönderilmesi gerektiğini belirtelim. Yüzde 25 oranındaki Baydöner indiriminden faydalanabilmek için gönderilecek SMS’ler ücretsiz.

Kampanya kapsamında eğer Baydöner’de tek porsiyon iskender istenirse 2 Türk Lirası daha fark ile atom, artı 10 Türk Lirası daha fark ödeyerek patlıcanlı, çökertme veya beyti yeme fırsatından yararlanabilirsiniz.
İndirim kodu kazanımları ve kullanımları kampanya dönemi içerisinde 6 Ekim’e kadar aynı ya da farklı günlerde olabiliyor.

Önemli bir not daha; 4757’ye SMS gönderilmesi sonrasında gelen indirim kodu, müşterinin Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonu numarasına gönderilecek. Alınan indirim kodları Baydöner restoranda görevliye sipariş öncesinde gösterilmeli ve kampanya kapsamındaki Ziraat Menü siparişi verilmesi gerekiyor. Kod kullanılmadan yapılan işlemlerde yüzde 25 oranındaki indirimden faydalanamazsınız.  Alınan indirim kodlarını 06 Ekim 2022 tarihine kadar kullanmanız gerekiyor.

Kampanya kapsamındaki indirim kodlarını sadece bir kez kullanabilirsiniz. Her bir kampanya kodu tek kullanımlık olduğu için sadece bir ana üründe indirim sağlanıyor. Bu kampanyadaki indirim kodları başka kampanyalar ile birleştirilemiyor.

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25 i Ziraat Bankası ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın


Geri Dön