28 / 04 / 2024

Baymak 2013 Araç Kampanyası ile filosunu genişletecek!

 Baymak 2013 Araç Kampanyası ile filosunu genişletecek!

Baymak, bayilerinin 2013 hedefleri için harika bir fırsat sunarak, kampanya kapsamında hediye edeceği araçlarla Türkiye’nin dört bir yanında filosunu genişletecek!




Isıtma soğutma sektörünün öncü ismi Baymak, krizden bahsedilen bu yılda da bayilerine destek vermeye devam ediyor. Baymak ve Brötje marka kombi ve Baymak panel radyatör alımlarını kapsayan kampanya ile Baymak Bayileri’ nin 2013 hedeflerine ulaşması için büyük destek sağlanıyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak,  kampanya ile ilgili verdiği demeçte ‘’ 2013 yılı başarılı grafiğimizi yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğimiz, yeni projeler üreteceğimiz, tüketiciye enerji verimliliği yüksek ürünler sunmaya devam edeceğimiz bir yıl olacaktır. Baymak, Türkiye genelinde 1200’ü münhasır bayii, 2100’ü aşkın satış noktası ve 250’ nin üzerinde yetkili servis ile Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden biri olmayı sürdürürken bu büyük aile çatısı altında yer alan tüm Baymak çalışanlarını desteklemeye ve ödüllendirmeye devam edecektir. 2013 Araç Kampanyası ile amacımız, bayilerimizin satış hacmini arttırmak ve sağladıkları başarıları yine iş hacimlerini arttıracak nitelikte ki ödüllerle takdir etmektir’’ dedi.



Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, YENİ DACİA DUSTER AMBIANCE 4x2 1,5 DCİ (DİZEL), YENİ RENAULT SYMBOL JOY 1,2 (BENZİNLİ), YENİ TATA VİSTA 1,4 MPFI AURA (BENZİNLİ) , YENİ TATA VİSTA 1,3 CRDI AURA (DİZEL), marka araçların 2013 Araç Kampanyası’na dahil olduğunu ve Türkiye’nin tüm bölgelerinde faaliyet gösteren Baymak Bayileri’ nin başarılı çalışmalarını da ödüllendirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Çevre dostu Baymak, geniş ürün yelpazesi ile ısıtma soğutma sektöründe lider marka olarak tüm ürünlerinin kalite standartlarına uygun olarak üretilmesini sağlarken birlikte çalıştığı bayilerinin de kaliteli çalışmalarını denetlemeye ve ödüllendirmeye devam edecektir.


Geri Dön