21 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi camileri yeniliyor!

Bayraklı Belediyesi camileri yeniliyor!

Bayraklı Belediyesi üç farklı camide bakım ve tadilat çalışması yaptı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Gelen talepleri değerlendiriyor ve imkanlar dahilinde ibadethanelerimizin eksikliklerini gideriyoruz" dedi.




Bayraklı Belediyesi Postacılar, Nafiz Gürman ve Çiçek Mahalleleri'nde bulunan üç farklı camide bakım ve tadilat çalışması yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Gelen talepleri değerlendiriyor ve imkanlar dahilinde ibadethanelerimizin eksikliklerini gideriyoruz" dedi. Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçede bulunan camiler, cemevleri ve kiliseyi düzenli aralıklarla temizlediğini açıkladı. Bu amaçla Postacılar Deliklikaya Camisinde dernek odası tadilattan geçirildi. Caminin dış cephesi tamamen boyandı. Nafiz Gürman Mahallesi'nde bulunan Mustafa Ayan Camisine abdesthane ve tuvaletler yapıldı. Tamamen yenilenen tesis cemaat tarafından büyük beğeni topladı. Çiçek Mahallesi'nde bulunan Sefa Camisi'nin ise dış cephesi baştan aşağı boyanarak yepyeni bir hale geldi.


Yardımcı oluyoruz

Desteklerinin talep geldikçe devam edeceğini belirten Başkan Hasan Karabağ, "Yapılan her çağrıya kulak veriyoruz. Müdürlüğümüz yapılacak işin önemine göre bir sıra belirliyor. Ekiplerimiz ibadethanelerimize kısa süre içinde boya-badana, tamirat-tadilat, bahçe ve çevre düzenlemesi gibi birçok konuda yardımcı oluyorlar. Vatandaşlarımız da yapılan hizmeti görüyor ve takdir ediyor" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön