Genel

Bayram tatili 9 gün mü oldu? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Resmi tatil ilan edildi mi?

Ramazan Ayı'nın sona yaklaşmasıyla birlikte Ramazan Bayramı'nda kaç gün tatil olacağı merak edilmeye başlandı. Peki, bayram 9 gün tatil olacak mı? İşte konuyla ilgili tüm detaylar... 1 ay boyunca oruçlarını tutan vatandaşlar, bayramı karşılayacak olmanın heyecanı içerisine girdi

Türkiye'de milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Ramazan Ayı, geldi çattı. 1 ay boyunca oruçlarını tutan vatandaşlar, bayramı karşılayacak olmanın heyecanı içerisine girdi. Vatandaşların merak ettiği en önemli konusu ise bayram tatilinin 9 güne bağlanıp bağlanmayacağı.

BAYRAM NE ZAMAN?

Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi, son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinin de resmi veya idari tatil edilmesi gerekiyor.

GÖZLER KABİNE TOPLANTISINDA

Ancak şu ana kadar bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla ilgili bir gelişme yaşanmadı. Tüm gözler yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine Toplantısı'nda. Bu toplantıda onay çıkması durumunda tatil haberini Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

Milyonlarca işçiye ikramiye müjdesi geldi! Tarih netleşti! İşçi ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Çiftçilere tohum ve gübre desteği müjdesi! Belediyelerden üreticilere dev destek başladı! 

Tarımsal destek ödemeleri ne zaman 2022? Bakan Kirişçi açıkladı! Buzağı, çiğ süt, malak, manda destek ödemeleri...