02 / 05 / 2024

Bayrampaşa Pashador'da 226 bin liraya 1 oda 1 salon!

Bayrampaşa Pashador'da 226 bin liraya 1 oda 1 salon!

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Pashador Bayrampaşa

Kurulduğu 1974 yılında bugüne inşaat sektöründe kentsel modernleşme girişimlerine katkıda bulunan Mutlu İnşaat, Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Pashador projesi ile Türkiye'nin kentsel dönüşüm vizyonuna hizmet ediyor...



İnşaat sektöründe birçok projeyi başarıyla tamamlayan Mutlu İnşaat, tüm projelerini kendi öz kaynaklarını kullanarak gerçekleştiriyor. Bayrampaşa Sanayi alanının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bölgesinde hayat bulan Pashador projesi de  Mutlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Eski Edirne asfaltı üzerinde Bereç mevkiinde yer alan Pashador projesi, sanayideki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk örneğini oluşturuyor. Toplam 70 bin m2’lik inşaat alanında 3 katlı ticaret merkezin üzerinde yükselen 14 katlı, 181 adet daireden oluşan proje, Bayrampaşa’nın en yüksek kotunda yer alıyor.

 

Bölge standartlarının çok üzerinde bir kaliteye sahip, ağırlıklı 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Pashador projesi, özellikle ferah ve geniş konut arayışı içinde olanlar için ideal bir seçim olarak ön plana çıkıyor. Projenin 24 ayda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

 

Bayrampaşa’nın çehresi değişiyor…

 

Pashador Projesi, eskiden sanayi alanı olan bölgeyi bundan böyle bir yaşam alanına dönüştürerek, bölgeyi bu anlamda bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyor.  Bayrampaşa’da sanayi alanında başlayan bu dönüşüm, diğer çalışmalar için bir model özelliği taşıyor. Bayrampaşa, değişen çehresiyle İstanbullu’lar için yeni bir merkez olmaya aday bir ilçe olarak ön plana çıkıyor.

 

Projenin Özellikleri…

 

Çok merkezi bir konumda yer alan Pashador projesi, okul, hastane, AVM gibi bütün sosyal olanaklara, yürüyüş mesafesinde yer alıyor. 70 bin m2’lik inşaat alanında yükselen projenin etrafında 10 bin m2 yeşil alan bulunuyor.  181 konut ve 10 bin m2 ticari alanın yer aldığı bir kentsel dönüşüm projesi olan Pashador, her zevk ve ihtiyaca cevap verebilecek şekilde tasarlanıyor.

 

Projede,  1 oda 1 salon 74 m2, 2 oda 1 salon 95 m2 ve 135 m2, 3 oda 1 salon 170m2, 4 oda 1 salon 210 m2 ve 5 oda 2 salon 340 m2 olmak üzere 5 ayrı konut alternatifi yer alıyor.

 

Pashador'da yaşamı kolaylaştırmak ve her anlamda konforu sağlamak adına konut ve iş yeri sahiplerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği, spor kompleksi, havuz, sauna ve yürüyüş alanları gibi sosyal tesisler de inşa ediliyor.  Ticari alanların içerisinde market, tekno-market, banka, eczane, kuaför, kuru temizleme gibi hizmet birimlerinin yanı sıra cafe ve restorantlar bulunuyor.



Telefon: 0212 442 00 11

Web Adresi: www.mutluinsaat.com.tr



projeye sor



Geri Dön