07 / 05 / 2024

BBG birincisine CN Tower manzaralı daire!

BBG birincisine CN Tower manzaralı daire!

Dünyanın birçok ülkesinde izlenme rekorları kıran Kanada'daki BBG Evi'nde, yarışmanın favorilerinden Sibel altuğ birinci olursa CN Tower manzaralı bir dairenin sahibi olacak



 ABD başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde izlenme rekorları kıran 'Jersey Shore' (BBG Evi) programının Kanada versiyonunda, Türk kızı Sibel Altuğ, Yahudiler'i kızdırdı. Ankaralı bir ailenin kızı olan 23 yaşındaki Altuğ, programın önceki gece yayınlanan bölümünde Altuğ, 'I'm not racist. I hate everyone equally, especially Jewish People'(Irkçı degilim, herkesten eşit derecede nefret ediyorum. Özellikle de Yahudiler'den' sözleriyle bir anda ABD, Avustralya ve Kanada'da haberlere konu oldu.

Avustralya, ABD ve Kanada'daki Yahudi sivil toplum örgütleri, Alltuğ'un 'Irkçılık' yaptığını ve hem programdan hem de ülkeden gönderilmesini istedi. Altuğ, eleştirilerin 'saçma' olduğunu düşünüyor.
Ancak, dünyanın birçok ülkesinden Altuğ'a destek yağıyor. 40'a yakın ülkede yaşayanların gönderdikleri mesajlarda, Altuğ'un 'milyonlarca kişinin düşüncelerine tercüman olduğuna' dikkat çekiliyor. Altuğ ise, 'Kanada'da bir Yahudi, televizyona çıkıp 'Müslümanlar'dan, Almanlar'dan nefret ediyorum' diyor ama bu 'Irkçılık' olmuyor. Ben konuşunca 'Irkçılık' atıflarında bulunuluyor. Birçok ülkeden aldığım müthiş destek, Yahudiler'e iyi bir cevap oldu' ifadelerini kullandı.
Takvim

 


Geri Dön