15 / 05 / 2024

BDDK'dan son dakika açıklaması! Tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 185 milyar TL'ye çıktı!

BDDK'dan son dakika açıklaması! Tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 185 milyar TL'ye çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 185 milyar TL'ye çıktı...



- Yasal öz kaynaklar arttı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun verilerine göre, bankacılık sektöründe takipteki alacaklar, 24 Şubat 2023 tarihi itibarıyla bir önceki haftaya göre 637 milyon TL azaldı ve 160 milyar 465 milyon TL'ye geriledi. Söz konusu takipteki alacakların 140 milyar 434 milyon TL'sine özel karşılık ayrıldı.

Aynı dönemde bankacılık sisteminin yasal öz kaynaklar 15 milyar 820 milyon TL arttı ve 1 trilyon 756 milyar 155 milyon TL şeklinde oldu.

EYT'lilerin maaşına bir zam daha geliyor! Peş peşe açıklandı, duyanlar bayram etti!

Otomobil satışlarında rekor kırıldı! Otomobil ve hafif ticari araç toplam satışları Şubat'ta yüzde 50,4 arttı!

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön