27 / 04 / 2024

BDDK'nın ticari kredi düzenlemesi sonrası düşüş yaşayan doların kaç liraya çıkacağını Selçuk Geçer açıkladı

BDDK'nın ticari kredi düzenlemesi sonrası düşüş yaşayan doların kaç liraya çıkacağını Selçuk Geçer açıkladı

BDDK açıklaması sonra 17 Türk Lirası seyrinde gezen dolar, ani düşüş yaşadı. Yatırımcı ise merakla bekliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise tarih vererek doların kaç liraya çıkacağını açıkladı. İşte detaylar…



Hiç kuşkusuz ki, “Dolar” deyince akla gelen ilk isimlerden biri ünlü ekonomist Selçuk Geçer oluyor. Geçer, her geçen gün kritik açıklamalarda bulunurken, yatırımcıları doğru tahminleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Hem vatandaşın hem de yatırımcıların pür dikkat beklediği Selçuk Geçer, dolar için korkutucu rakamlar verdi.

Bugün BDDK tarafından açıklanan finansal istikrarı programlarından sonra uzun bir süredir 17 bandında seyir eden dolar, 16 TL’leri gördü.

Büyük bir panik içinde yarın ne olacağını bekleyen yatırımcıya ise Selçuk Geçer, kasım ayını işaret etti.

Geçtiğimi haftalarda doları 17 TL ile işaret eden ve bunu öngören Selçuk Geçer, kasım ayı için doların 25 TL’yi bulacağını açıkladı.

Geçer, aynı zamanda doların 17 TL’yi aştıktan kısa bir süre sonra 19 TL’ye hızlı bir şekilde çıkacağını vurguladı.

BDDK nın ticari kredi düzenlemesi sonrası düşüş yaşayan doların kaç liraya çıkacağını Selçuk Geçer açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön