30 / 04 / 2024

Elinde doları olan herkes buraya! Dolarları bozdurmanın zamanı geldi mi? Her dediği çıkan Selçuk Geçer açıkladı

Elinde doları olan herkes buraya! Dolarları bozdurmanın zamanı geldi mi? Her dediği çıkan Selçuk Geçer açıkladı

Dolar bugün itibarıyla 18 TL bandına geçti. Yatırımcısında soru işaretlerine ve tedirginliklere sebep olan dolar için önümüzdeki günleri hedef alan tavsiyeler ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den geldi. İşte detaylar…



Dolar ve gram altındaki tedirginlikler, tam gaz devam ediyor. Dolar, bugün itibarıyla 18 TL’y i geçmiş oldu. En son bu rakama 2021 Aralık ayında ulaşan dolar piyasasında gözler, ağustos ayına çevrildi.

Ünlü ekonomist ve piyasa uzmanı Selçuk Geçer ise öngörülerine, yorumlarına ve gözlemlerine kaldığı yerden devam ediyor. Geçeri’in bu seferki konusu ise dolar yatırımcıları oldu.  27 Aralık ve sonrasında dolara yapılan müdahaleleri konuşan Geçer, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Elinde emtia olarak dolar bulunan kişilere uygun al – sat tarihlerini açıklayan Geçer, piyasa uzmanı Selçuk Geçer, resmi YouTube kanalında yayınladığı yeni videolarında doların çıkacağı seviyeyi açıkladı. Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini dile getiren Geçer, dolar bozdurmak isteyen kişilere, "Dikkatli olun" çağrısını yaptı.

İsabetli tahminleri ile yatırımcılara ve vatandaşlara öngörülerde bulunan Geçer, "Kabine Toplantısı'nda Süper Bono çıkar mı düşüncem vardı ama bunlar çıkmadı. Daha güzel haberim olacak. Aya çıkıyoruz. Umarım uzay başvurularınızı yapmışsınızdır. Brent petrol fiyatları ise yükselmeye devam edecek.

Çünkü Rusya - Ukrayna krizi henüz bitmedi. Bir de Çin'de bazı kapanmalar başladı. Dünya kaynamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? Sorununa sebep oldu. Bu açıklamalar yavaş yavaş başladı” şeklinde konuştu.

Elinde doları olan herkes buraya! Dolarları bozdurmanın zamanı geldi mi? Her dediği çıkan Selçuk Geçer açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön