28 / 04 / 2024

Beaulieu Türkiye pazarına giriyor!

Beaulieu Türkiye pazarına giriyor!

Türkiye’ye yabancı ilgisi devam ediyor. Türkiye, inşaat sektöründeki yatırımlarıyla da dünyanın dev şirketlerinin yatırım yapmak istediği ülkeler arasında yer almaya devam ediyor. Beaulieu Türkiye pazarına giriyor.



Türkiye’ye yabancı ilgisi devam ediyor. Gelişen ekonomisi, dinamik genç nüfusu, stratejik konumu ile yabancı yatırımcıların ilgisini her zaman canlı tutan Türkiye, inşaat sektöründeki yatırımlarıyla da dünyanın dev şirketlerinin yatırım yapmak istediği ülkeler arasında yer almaya devam ediyor. Zemin kaplamaları alanında Avrupa’nın lideri olan Belçikalı Beaulieu Uluslararası Grup (B.I.G), proje cenneti olan Türkiye pazarına girme kararı aldı. 


14 ülkede 37 fabrika ve 4 bin çalışanıyla dünyanın önde gelen hammadde, ara ürün ve kullanıma hazır şekilde üretilmiş kaplama üreticisi olan B.I.G., büyüyen Türkiye  pazarında hizmet seviyesini arttırmak ve Ortadoğu’ya ticari olarak açılma hedefiyle girdiği Türkiye pazarında en büyük anlaşmasını, yine Türkiye'nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden Ağaoğlu Şirketler Grubu ile gerçekleştirdi.  


Beaulieu, hem Türkiye pazarına girişini hem de bu anlaşmanın detaylarını; 

Beaulieu Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Belçika Satış Direktörü Francis Gistelinck, Türkiye Satış Müdürü Ümit Arısoy’un hazır bulunacağı basın toplantısında siz basın mensuplarıyla paylaşmak istemektedir. Basın toplantısı 16 Aralık'ta Çırağan'da saat 09:30'da gerçekleştirilecek.



Geri Dön