27 / 04 / 2024

Frasers Hospitality, Anthill Residence'la Türkiye pazarına giriyor

Frasers Hospitality, Anthill Residence'la Türkiye pazarına giriyor

21 metropolde 43 projeyle 5 binden fazla rezidans hizmeti veren, dünya devi Frasers Hospitality ilk kez Anthill Residence'la Türkiye pazarına giriyor



21 metropolde 43 projeyle 5 binden fazla rezidans hizmeti veren, dünya devi Frasers Hospitality ilk kez Anthill Residence'la Türkiye pazarına giriyor. Frasers Hospitality'nin üst düzey yöneticileri Augustine M. Silva ve Guus Bakker'la ile Anthill Residence ve hizmetleri üzerine sohbet ettik

Ant Yapı ile birlikte büyük başarılara imza atacağız.

Fraser'dan ve Fraser Hospitality'den kısaca bahseder misiniz

A. Silva: Frasers Hospitality 13 yıl önce kuruldu. Ama Fraser 125 yıldan fazla süredir hizmet veriyor. Fraser; birbirinden farklı çok sayıda iş alanına sahip. Gıda ve içecek sektöründe aranan firmalardan biridir. Katkı maddesi içermeyen hafif içecekler olarak tanımlanan ürünleri üretir. Mesela; doğal meyve suları, dondurma, süt, portakal suyu, Asya'ya ait içecekler bu ürünlerin içinde yer alıyor.

Fraser Hospitality'e gelince... ilk olarak Asya'dan yola çıktık ve sonrasında firmamızı geliştirmek için farklı kıtaların pazarlarına da yöneldik. Mesela; ingiltere, Çin, Avustralya, Vietnam, Singapur gibi bir çok ülkede hizmet vermeye başladık. Böylece şirketimiz büyük bir pazara hakim olmaya başladı.

Fraser Hospitality'nin hizmetlerinden bahseder misiniz

G. Bakker: Fraser Hospitality'nin birbirinden farklı, beş yıldızlı kalitede hizmetleri var. Fraser Suites, Fraser Suites Place, Fraser Residence, Fraser Resorts adında, hepsi farklı yaşam tarzlarına hitap eden hizmetleri var. Kimi iş gezisi yapanlara, kimisi daha geleneksel hizmet isteyenlere yönelik hizmetler. Anthill Residence'ta uygulanacak olan Fraser Place; daha çok modern yaşam tarzını benimseyenler için hizmet sunuyor.

Türkiye'nin beğenisini biliyor musunuz

G. Bakker: Türkiye'de de insanlar aynı yüksek kaliteli hizmeti almak istiyorlar. Türkiye'deki hizmet anlayışı Singapur'la oldukça Denzer yönler taşıyor.

Deki Türkiye'den ve Anthill Residence'tan beklentileriniz nelerdir

G. Bakker: Anthill çok yüksek bir kule ve çok merkezi bir yerde konumlanıyor. Hangi taksi şoförüne sorsanız burayı hemen biliyor. Buraya ulaşmak çok kolay ve bu çok önemli. Trafik kapalı olduğunda bile Anthill'e gideceğinizi söylüyorsunuz ve kısa sürede burada oluyorsunuz. Çok merkezi bir noktada. Zaten çok güzel bir yapı olduğunu söylemeye gerek yok.

Fraser Place'in daha çok genç ve modern bir tarzı var. Anthill'in yapışı ve hizmetleri bu yaklaşımla örtüşüyor. Fitness, spa, restoran, temizlik, gibi hizmetlerin olması çok önemli. Bütün ihtiyaçlara cevap verecek hizmet mevcut. Fraser Place için de tam hizmet veren yerler çok önemli. Çünkü biz de gelen tüm misafirlerimize )tel hizmeti veriyoruz.

Peki, Anthill Residence'ın çevresi hakkında neler biliyorsunuz

G. Bakker: Taksim Meydanı'na çok yakın bir lokasyondayız. stanbul'u bir ucundan diğer ucuna, tüm tarihi siluetlerini görebilen bir manzaramız var.

A. Silva: istanbul'a ilk defa geliyorum. Genel yapı olarak Singapur'a çok benziyor. Gezince eşi benzeri olmayan bir yer olduğunu anlıyorsunuz, istanbul her zaman imparatorlukların başkenti olmuş. Burada gördüğüm birçok şey, ve kentin tarihi dokusu beni çok etkiledi. Etrafı gezerken aynı sokakta cami, kilise ve sinagoga rastlamanız çok doğal. Farklı dinlerden insanlar iç içe, birlikte yaşıyorlar ve hepsinde çok güzel bir uyum var. Herkes birbirinin inançlarına saygılı, barış ve huzur içinde yaşıyor. Bu çok büyük bir zenginlik. Bu durumu dünyanın tüm diğer ülkelerinde de görmek isterim, istanbul çok güzel bir kent ve Anthill Residence bu kentin en güzel yeni siluetlerinden birisi.

Biz ilk defa Türkiye'de hizmet veriyoruz. Herkes temizlik, spa vs. gibi benzeri hizmetler veriyor. Ama ayrıcalığınız organizasyonunuzu doğru yapıp yapmadığınızda, zamanında işlerin yapılıp yapılmadığında yatıyor. Rezidans'larda bir sürü aktivite gerçekleştiriyoruz. Anthill de uluslararası standartlara göre yapılmış bir rezidans. Bu nedenle müşterilerimize burayı öneriyoruz. Aileler burada rahat edecek; çünkü çocuklar için bir sürü aktivite olacak. Herkes Frasers Hospitality kalitesiyle Anthill Residence'ta tanışacak.

Eklemek istediğiniz başka bir konu var mı

G. Bakker: Anthill Residence şahane bir proje. Anthill Residence, portfolyomuzdaki en yüksek standartlardaki, en iyi özelliklere sahip yerlerimizden birisi olacak. Ant Yapı ile ileriye yönelik, uzun süren arkadaşlık ve işbirlikleri kurmak istiyoruz. Ant Yapı ile birlikte büyük başarılara imza atacağız.
ant yapı


Geri Dön