Yeni Projeler

Bega Vadi Konutları'nda 3.3 milyon TL'ye 2+1! Yarısı peşin kalanı kişiye özel ödemelerle!

Başkent Ankara'da yükselen Bega Vadi Konutları'nda yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bega Vadi Konutları, Koreks İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Bega Vadi Konutları 2 blok olarak yükseliyor.

Toplam 108 adet konuta yer ver verilen Bega Vadi Konutları projesinde 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 

12 bin 180 metrekare inşaat alanına sahip olan Ankara Bega Vadi Konutları projesi, 6 bin 300 metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor. 

Peki Ankara Bega Vadi Konutları projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Bega Vadi Konutları için ne kadar peşinat ödeniyor? Bega Vadi Konutları'nda hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ankara Bega Vadi Konutları projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutar için kişiye özel ödeme planı imkanı sunuluyor. 


Bega Vadi Konutları'nda yer alan 2 oda 1 salon konutların brüt alanları 112,75 metrekare, net alanı ise 88,50 metrekare. 

Okul, market, otobüs durağına yakınlığıyla dikkat çeken Bega Vadi Konutları Çankaya Üniversitesi'ne de yakın konumda yükseliyor. 

Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan Bega Vadi Konutları projesindeki tüm konutlarda ebeveyn banyosu bulunuyor. 

Ankara Bega Vadi Konutları'nda; Otopark, kamelyalar, basketbol sahası, futbol sahası, çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları bulunuyor. 

Web: https://begavadi.com/
Telefon: 0541 120 23 42

 

Wess Familia'da 5 milyon 250 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim fırsatıyla! 

Ankara Lavin Villaları'nda yüzde 50 peşinatla 8 ay vade farksız taksit imkanı! Teslimler Eylül'de!

Tual Gölyaka'da 9.1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!