30 / 04 / 2024

Bekir İrdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Bekir İrdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Bekir İrdem kimdir? Kaç yaşında? Bekir İrdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bekir İrdem'in eğitim hayatı nasıldı?



 

Eğitim Hayatı

Lise'yi 1979 senesinde Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde tamamladı, 

Lisans seviyesini 1984 senesinde Boğaziçi Üniversitesi'nin İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.  

Kariyer Geçmişi;

Bekir İrdem 23 yaşına geldiğinde 1984 senesinde girmiş olduğu Çukurova Holding'te 2014 senesine dek 30 senelik tüm çalışma kariyerini burada yaşadı.

1984-1986 senelerinde Baytur Trading S.A Operasyonlar Direktörü olarak  Bağdat / Irak’da vazifeye başlamış, 1986-1989  senelerinde ise aynı firmanın Irak Bölge Müdürlüğü vazifesini yapmıştır. Burada Bağdat ile petrol alım sözleşmeleri ve petrol ticaret ve sevkiyatı vazifelerini icra etmiştir. Daha sonra 1990 senesinde aynı şirketin Genel Müdürlüğü’ne getirilmiş ve 2014 senesine dek Türkiye’de icraat gösteren ilk bağımsız gemi yakıt tedarik şirketini yönetmiştir. 4.1 Milyar ABD Doları bedelindeki Tüpraş’ın özelleştirilmesinde Çukurova Holding önderliğindeki konsorsiyumun ihale ekibine önderlik etmiştir.

Bekir İrdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Bu vazifelerine ilave olarak, yine Çukurova Holding'te Endüstri Holding , Aks TV (Show TV), Eksen Yayıncılık Dağıtım A.Ş., Atlas Yayıncılık A.Ş.'de, Akşam Gazetesi'nde, Genel Denizcilik AŞ,  Thrace Development Co, Baytur Trading SA'da, Genel Energy'de, Estore Sanal Mağzacılık AŞ'de, Inta Savuma Sanayi ve Ticaret AŞ'de, Inta Spaceturk Uzay Sistemleri AŞ , Digitürk  Dijital Platform Hizmetleri AŞ'de  ve Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.S gibi  ğişik sektörlerde icraat gösteren Grup şirketlerinde uzun seneler Yönetim Kurulu üyesi olarak vazife yapmıştır.


Geri Dön