28 / 04 / 2024

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...



Beko'nu en çok tercih edilen modelleri arasında başı çeken Beko BFE 400 G, klasik tam boy fırın sevenlerin gözdesi.

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elektroturbo özellikli gümüş fırın, alt-üst pişirme yaptığı gibi, sadece alt ya da sadece üst pişirme fonksiyonunu kullanarak tam kıvamında yemek yapma imkanı sunuyor. Tam 7 fonksiyona sahip A fırın ile her türlü yemek ve böreğin yanı sıra yoğurt ve ekmek yapmak da çok kolay. Dört gözü gazlı ocağı metal yüzeyli, ızgaraları ise parlak emaye.
EVDE YOĞURT YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAY
Beko BFE 400 G, yoğurt yapma özelliği ile optimum sıcaklığı ayarlar mayalanma süresini kısaltır ve kullanıcılarına da nefis ev yoğurdunun tadını çıkarmak kalır.

BU EKMEKLERLE GÖNÜLLERDE TAHT KURULUR 
Ekmeğinizi dilediğiniz unla hazırlayın, ekmek yapma özelliğine sahip Beko gümüş fırın ile pişirin. Sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli ekmekler hazırlamak işte böyle kolay.

ÇITIR ÇITIR NEFİS BÖREKLER PİŞİRİR 
Börek pişirme özelliği sayesinde her seferinde üstü çıtır çıtır, içi yumuşacık, altı tam kıvamında börekler yaparsınız. Yiyenler böreklerinize hayran kalır.

BUHARLI TEMİZLEME ÇOK PRATİK
Buharlı temizleme özelliğini kullanarak fırının iç bölmesinde ulaşamadığınız veya zor temizlediğiniz bölümleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken fırının içini boşalttıktan sonra tepsiyi en alt seviyeye, içine bir miktar su koyarak yerleştirmek ve fonksiyon göstergesinde buharlı temizlemeyi tercih etmek. Çevrim bittiğinde fırının içi kolayca silinebilir bir duruma gelir.

VERİMLİ OCAK GÖZLERİ İŞİNİZİ HIZLANDIRIR
Yüzde 25'e kadar daha verimli çalışan ocak gözleri ile yemeklerinizi yüzde 35'e kadar daha hızlı pişirebilirsiniz. Yüksek verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirdiğiniz zaman daha keyifli bir hal alır.

Beko solo fırın kaç TL? Beko elektroturbo fırın kaç litre? Beko A fırın teknik özellikleri ne? Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın en uygun nereden alınır?

 


Geri Dön