30 / 04 / 2024

Beko'dan dört dörtlük çeyiz kampanyası! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Beko'dan dört dörtlük çeyiz kampanyası! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Beko yeni evlenecek ve ev düzecek olan tüm çiftler için yeni kampanyasını duyurdu. Beko'nun dört dörtlük çeyiz kampanyası 1 Mart'ta başladı 31 Mart'a kadar devam edecek. İşte Beko'nun 2022 Mart fiyat listesi...



Beko dört dörtlük çeyiz kampanyasını duyurdu. Yeni evlenecek çiftlerin yüzünü güldürecek olan kampanya 31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında; Beyaz Eşya, Klima, Televizyon ve seçili Ankastre Fırın ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında 3.299 TL değerinde 32'' Televizyon ya da Şarjlı Dik Süpürge hediye ediliyor. 

4lü ürün alımlarına B32 A 550 B TV ya da SD 5061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge Hediyesi bulunuyor. Kampanya seçili ürünlerde geçirli olacak şekilde planlandı. 

Buzdolabı, Derin Dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, Solo Fırın, seçili Ankastre Fırınlar, Ev Tipi Klima ve 40'' üzeri Televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, B32 A 550 B Televizyon ya da SD 5061 Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak müşterilere sunulacak. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön