21 / 05 / 2024

çeyiz kampanyaları

çeyiz kampanyaları

Beko yeni evlenecek ve ev düzecek olan tüm çiftler için yeni kampanyasını duyurdu. Beko'nun dört dörtlük çeyiz kampanyası 1 Mart'ta başladı 31 Mart'a kadar devam edecek. İşte Beko'nun 2022 Mart fiyat listesi...

Evleneceklere müjde! Hepsiburada’da çeyiz günleri başladı! Birbirinden uygun fiyatlı çeyiz ürünleri burada…

Evlenecek çiftlerin bir dizi uğraşıdır çeyiz hazırlığı. Bu süreçte ve sonrasında ev ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik bir dizi kampanyalar mevcut. Bunlardan birini de Hepsiburada yaptı. Çok satan beyaz eşyalardan ev tekstil ürünlerine, iç giyimden oturma odasına kadar tüm ürünler uygun fiyatlarıyl

Evlenen çiftlere 24 bin TL'lik çeyiz yardımı müjdesi!

Babasını kaybeden yetim kızlara evlendiklerinde 24 maaş tutarında çeyiz yardımı veriliyor. Ödenecek tutar alınan maaşla tespit ediliyor. Ancak başvuru yapmak şart...Peki çeyiz yardımı ödemesi kimlere yapılıyor, şartları neler? İşte cevabı...

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Çeyiz hesabı ödemelerinde kolaylık sağlandı!

Çeyiz hesabına yönelik ödeme planında yapılan düzenleme ile katılımcılara kolaylık sağlandı.

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

Evlenenlere 68 bin TL'lik konut ve çeyiz desteği!

Çeyiz ve konut hesabında birikim yapan çiftler, 68 bin TL'lik hibeden yararlanabiliyor.

Konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller geliyor!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı onaylandı. Buna göre, konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller oluşturulacak...

Düşük faiz ve kampanyalar vatandaşı harekete geçirdi!

Bankaların konut kredisi faizlerini indirmesi ile beraber şirketlerde yeniden avantajlı ödeme şekilleri sunan kampanyalara yöneldiler. Uzun vade, düşük vade farkı ve avantajlı kampanyalar, konut satışlarında büyük oranda artış sağladı… 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

çeyiz kampanyaları Haberi

çeyiz kampanyaları

Beko dört dörtlük çeyiz kampanyasını duyurdu. Yeni evlenecek çiftlerin yüzünü güldürecek olan kampanya 31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında; Beyaz Eşya, Klima, Televizyon ve seçili Ankastre Fırın ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında 3.299 TL değerinde 32'' Televizyon ya da Şarjlı Dik Süpürge hediye ediliyor. 

4lü ürün alımlarına B32 A 550 B TV ya da SD 5061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge Hediyesi bulunuyor. Kampanya seçili ürünlerde geçirli olacak şekilde planlandı. 

Buzdolabı, Derin Dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, Solo Fırın, seçili Ankastre Fırınlar, Ev Tipi Klima ve 40'' üzeri Televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, B32 A 550 B Televizyon ya da SD 5061 Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak müşterilere sunulacak. 
 

Tezgah seviyesi Buzdolabı, Ankastre...