01 / 09 / 2024

Belediyelerden Bursa ve Antalya’da satılık 6 arsa! 4 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Belediyelerden Bursa ve Antalya’da satılık 6 arsa! 4 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Bursa ve Antalya’da yer alan altı adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 10 Eylül ve 11 Eylül tarihlerinde yapılacak. 



Bursa ve Antalya’da yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Mudanya Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve Bursa Mudanya’da yer alan arsaların yüz ölçümleri 4 bin 129,76 metrekare ile 10 bin 76 metrekare arasında değişiyor. 

Satışa çıkarılan arsaların en düşük muhammen bedeli 39 milyon 256 bin 507 TL olarak, en yüksek muhammen bedel, 90 milyon 30 bin 288 TL olarak açıklanırken, en düşük geçici teminat bedeli 1 milyon 177 bin 695 TL, en yüksek geçici teminat bedeli ise 2 milyon 700 bin 908 TL olarak açıklandı.

Mudanya Hasköy Mahallesi’nde yer alan arsaların satış ihaleleri 11 Eylül 2024 tarihinde saat 15.00’te gerçekleştirilecek. 

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafında satışa çıkarılan ve Antalya Kumluca’da yer alan arsaların alanları 2 bin 669,88 metrekare ve 2 bin 961,73 metrekare olarak açıklandı.

7 Kat TİCK ile tarım ve hayvancılık tesis alanı imarlı arsaların satış ihaleleri 10 Eylül 2024 tarihinde saat 14.30’da başlayarak gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 17 milyon TL ve 24 milyon TL olarak açıklanırken, geçici teminat bedelleri de 720 bin TL ve 510 bin TL olarak açıklandı.

Söz konusu arsalar için 10 milyon TL ve 15 milyon TL peşinat ödendiğinde kalan tutar 4 taksitle ödenebiliyor. 


BURSA MUDANYA’DA SATILIK 4 ARSA 

Mudanya Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 39 milyon 256 bin 507 TL ile 90 milyon 30 bin 288 TL arasında değişiyor. Arsaların satış ihalesi 11 Eylül’de gerçekleştirilecek. 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığından:


1- Aşağıdaki tabloda tapu bilgisi, ihale saati, muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen mülkiyeti belediyemize ait Hasköy mahallesindeki taşınmazlar ada bazlı olarak 2886 sayılı Kanun’un 35/a bendine göre kapalı teklif usulüyle satışa çıkarılmak üzere 11.09.2024 tarihinde, saat 15.00’da ihale edilecektir.
2- İhaleye katılacaklardan istenen belgeler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

3- İhaleye katılacak isteklilerin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. ve 38. maddelerinde belirtilen şekle göre teklif mektuplarını hazırlaması ve idareye teslim etmesi gerekmektedir. Aksi halde Kanun gereği teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
4- İsteklilerin istenen belgeleri en geç ihale günü saat 12.00’a kadar belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri veya taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak postada meydana gelebilecek gecikmeler ile telgraf, faks veya internet üzerinden yapılan başvurular ihale komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir. Mudanya Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Posta Adresi: Halitpaşa Mah. 2. Liman Sok. Arnavutköy Balıkçı Barınağı, Mudanya Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, PK:16940, Mudanya/BURSA


5- İhaleye iştirak edecek isteklilerin ihale gün ve saatinde Mudanya Belediyesi Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan başkanlık makamı toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
6- İhale şartnameleri belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebileceği gibi yine aynı yerden 1.500,00 TL bedel karşılığında satın alınabilir.
7- İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzden taşınmaz hakkında teknik bilgi alınabilir. 8- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.


Belediyelerden Bursa ve Antalya’da satılık 6 arsa! 4 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın! 


ANTALYA’DA SATILIK İMARLI ARSALAR

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafında satışa çıkarılan  arsaların muhammen bedelleri 17 milyon TL ve 24 milyon TL olarak açıklandı.

10 milyon ve 15 milyon TL peşinat ödendiğinde kalan tutarın 4 taksitle ödenebileceği  satış ihaleleri 10 Eylül 2024 tarihinde saat 14.30’da başlayarak gerçekleştirilecek.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığından:
1- Belediyemiz mülkiyetinde bulunan, aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazların satış ihalesi 10.09.2024 tarihi Salı günü Belediyemiz hizmet binası üçüncü katındaki konferans salonunda saat 14:30’da başlamak üzere sırasıyla Encümen huzurunda yapılacaktır.
2- İhalesi yapılacak taşınmazların bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

3- Satış ihaleleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır. İdare ve ihale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
4- İhaleye katılabilmek için; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen niteliklere haiz olmak, anılan Kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmak şarttır.
5- İhaleye katılacaklardan istenecek belgeler aşağıda belirtilmiştir.
a) Teklif Mektubu (Şartname eklerinde örneği mevcut)
b)Taşınmaz şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ihaleye iştirak eden tarafından
imzalanmak zorundadır.)
c) Geçici teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu
d) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı fotokopisi
e) Gerçek kişiler için İkametgah belgesi
f) İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili
olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza örneği
g) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu
Ticaret ve/veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi Kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza örneği
h) Vakıflardan; ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya noter tasdikli sureti ve ihaleye katılmak üzere yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza sirküsü
i) Derneklerden; ihaleye katılmak üzere yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza beyannamesi, dernek tüzüğünün noter tasdikli sureti
j) Ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
k) Belediyemize borcu olmadığına dair Belediyemizden alınmış borcu yoktur belgesi l) Yer görme belgesi
m) İç Zarf (Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir.)
n) Dış Zarf (Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu ve istenilen diğer belgeler, Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır.)
6- Peşinat ihale onayı tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde, taksit ödemeleri peşinatın ardından birer ay ara ile 4 ay içerisinde ödenir
7- İhaleye katılmak için geçici teminat makbuzu ve diğer belgeler 10.09.2024 saat 12:30’a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilmelidir
8- İhale şartnamesi ve taşınmazın imar planı her gün mesai saatleri içerisinde, Kumluca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir ve ücretsiz temin edilebilir.
7514/1-1

 

Altını olanlar dikkat!  İslam Memiş 'hazır olun diyerek’ uyardı!

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi! Eylül 2024 fırsatını kaçırmayın!

Bir yılda 512 bin 284 kişi daha milyoner oldu!


Geri Dön