27 / 08 / 2024

Belediyelerden iki şehirde satılık 3 arsa ve arazi!

Belediyelerden iki şehirde satılık 3 arsa ve arazi!

Aydın ve Afyonkarahisar’da yer alan arsa ve araziler için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 6 Eylül ve 11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 



Aydın ve Afyonkarahisar’da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı.  Germencik Belediyesi tarafından satışa çıkarılan ve Aydın’da yer alan arsa ve araziler 17 bin 928,49 metrekare ve 74 bin 431,38 metrekare alana sahip.

Karaağaçlı mahallesinde yer alan arsanın muhammen bedeli 33 milyon TL, geçici teminat bedeli 990 bin TL olarak açıklanırken, Ömerli mahallesinde yer alan arazinin muhammen bedeli 83 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 2 milyon 490 bin TL olarak açıklandı.

Aydın Germencik’te yer alan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 6 Eylül 2024 tarihinde saat 14.50 ve 15.00’te gerçekleştirilecek. 

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve Yenice Mahallesi’nde yer alan arsanın yüz ölçümü ise 1.734,49 metrekare olarak açıklandı.

Muhammen bedeli 11 milyon 276 bin 135 TL, geçici teminat bedeli ise 338 bin 284,10 TL olarak açıklanan arsanın satış ihalesi 11 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

AYDIN’DA SATILIK ARSA VE ARAZİLER

Muhammen bedeleri 33 milyon TL ve 83 milyon TL olarak açıklanan arsa ve arazilerin satış ihalesi 4 Eylül’de gerçekleştirilecek. 


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Aydın İli Germencik Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Germencik Belediye Başkanlığı’na ait, aşağıda ek’li listede sıra numarası hizasında bilgileri yer alan 2 (iki) adet taşınmaz satış ihalesi şartnamelerindeki hükümlere uygun olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ve devamı maddeleri hükümleri uyarınca 06/09/2024 tarihinde aşağıda belirtilen saatlerde Germencik Belediye Başkanlığı Konferans Salonunda toplanacak Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Her bir taşınmazın ihalesi ayrı ayrı yapılacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılar aşağıda yer almaktadır.
1- İDARENİN Adı Adresi
Telefonu Faks Numarası Elektronik Posta Adresi 2- İHALENİN Yapılacağı Yer
Tarihi ve Saati İhale Usulü İhale Dokümanının Temini
: Germencik Belediye Başkanlığı : Yedi Eylül Mah. Köprülü Mehmet Paşa Sok. No: 16
Germencik/AYDIN : 02565630120 : 02565631472 : [email protected]
: Germencik Belediye Başkanlığı Konferans Salonu Yedi Eylül Mah. Köprülü Mehmet Paşa Sok. No: 16 Germencik/AYDIN
: 06/09/2024 günü Saati listede belirtilmiştir. : 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ve devamı maddeleri hükümlerine göre Kapalı Teklif Usulü : İhale dokümanı (şartname ve ekleri) Yedieylül Mah. Köprülü Mehmet Paşa Sok. No: 16 Germencik/AYDIN
adresinde bulunan Germencik Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir yâda 600,00 TL (AltıYüz Türk Lirası)
ücret karşılığı aynı yerden satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların ihale dokümanı satın almaları zorunludur. Tekliflerin Verilmesi:Teklifler, 06/09/2024 tarihinde Saat 12:30’a kadar Germencik Belediye Başkanlığı’nın Yedieylül Mahallesi, Köprülü Mehmet
Paşa Sokak No: 16 Germencik/ AYDIN adresinde bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne elden teslim edilebileceği gibi aynı adrese posta vasıtasıyla da gönderilebilecektir.
3- İhaleye Katılabilme Şartları ve İsteklilerde Aranılan Belgeler a) Gerçek Kişilerden;
-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve ikametgâh belgeleri (Başkası adına vekil olarak katılanların Noterden onaylı vekâletname örneği) -Germencik Belediyesine vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge

Geçici teminata ilişkin belge -İhale şartnamesinin satın alındığına dair belge b) Tüzel Kişilerden; -İstekli tüzel kişi adına ihaleye katılmaya ve teklif vermeye yetkili olduğunu açıkça gösteren Noterce düzenlenmiş vekâletname veya yetki belgesi -İmza sirküleri -Tebligat için adres beyanı -Germencik Belediyesine vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge -Geçici teminata ilişkin belge -İhale şartnamesinin satın alındığına dair belge -Ticaret Sicil Gazetesi c) Ortak Girişim Olması halinde; -Ortak girişim olması halinde Ortak Girişim Beyannamesi Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) veya (b) maddelerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeleri Emlak ve
İstimlak Müdürlüğüne vereceklerdir. Ekli listedeki muhammen bedellere KDV ilave edilmemiş olup, ihale bedellerine vergi, resim, harç, sözleşme giderleri vb. ilave edilecektir. 2886
sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 29’uncu maddesine göre, ihale komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. İdare; ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir. Postada meydana gelen gecikmeler ve telgraf ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Belediyelerden iki şehirde satılık 3 arsa ve arazi!


AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN SATILIK ARSA


Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 11 milyon 276 bin 135 TL olarak açıklandı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 11 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından:
01-) Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda mahallesi, ada, parsel, alanı, vasfı, muhammen bedeli ve geçici ihale teminatı yazılı olan, imar planlarımızda belirtildiği üzere 1 (bir) adet Arsa vasıflı gayrimenkulümüz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince, kapalı teklif (kapalı zarf) usulü ile 11/09/2024 tarihinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda, Encümen huzurunda aşağıdaki belirtilen saatte satılacaktır.


02-) İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri içerisinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir.
Yenice Mahallesindeki Arsa vasıflı gayrimenkulümüzün ihalesine katılacak istekliler istenilen belgeleri ve teklif mektubunu kapalı zarf içerisinde son müracaat günü olan 11/09/2024 tarihi ihale saatine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.
Kapalı teklif (kapalı zarf) usulü ile satışa çıkan gayrimenkulümüzün ihale ile ilgili ilan, vergi, resim ve harçları alıcısı tarafından peşin olarak Belediye veznesine yatırılacaktır.
03-) Satış İhalesine Katılacak Olanlar;
İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (GERÇEK KİŞİ)
01-) Dilekçe, (Satışa çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair)
02-) Kanuni İkametgâh Belgesi, (İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden)
03-) İmza Sirküleri, (Noterden tasdikli)
04-) Nüfus Kayıt Örneği, (İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden)
05-) Ayrıca istekliler adına teklifte bulunanın vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin
Noterden onaylı imza sirküsü.
06-) Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak) 07-) Doküman (Şartname) Bedeli Makbuzu (₺ 500,00-)
İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (TÜZEL KİŞİ)
01-) Dilekçe, (Satışa çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair)
02-) Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi
03-) Ticaret Sicil Belgesi
04-) Şirketi temsil etme yetkisi ve yetkilinin Noterden imza sirküsü
05-) Ayrıca istekliler adına teklifte bulunanın vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin
Noterden onaylı imza sirküsü.
06-) Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak) 07-) Doküman (Şartname) Bedeli Makbuzu (₺ 500,00-)
*         -  İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. 
*         -  Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen son başvuru saatine kadar Komisyon 
Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz. Saat ayarında T.R.T. saat ayarı esastır. 

 

Ev sahiplerinden yeni talep! Para yerine 7 gram altın istedi!

1 milyon TL'nin aylık getirisi ağızları açık bıraktı! İşte banka banka mevduat faizleri!

Kiralık ev arayan öğrencilere sahte ilanlarla 'kapora' tuzağı!


Geri Dön