20 / 05 / 2024

Belek'te bir otelde çalışan Ömer Bahçeci'ye ev armağan edildi

Belek'te bir otelde çalışan Ömer Bahçeci'ye ev armağan edildi

Antalya'nın Belek beldesindeki bir otelin personel gecesinde çekilen kurayla, bir çalışana ev armağan edildi



Otel yönetimi tarafından her yıl kış sezonunda düzenlenen düzenlenen personel gecesinde çalışanlara kurayla çeşitli armağanlar dağıtıldı. 736 otel çalışanının aileleriyle birlikte katılarak eğlendiği gecede, çekilen kurada çeşitli armağanlar sahibini buldu. Dağıtılan armağanlar arasında bir de ev yer aldı.

Birim müdürlerinin dahil edilmediği çekilişi yapan Otel zincirinin Genel Koordinatörü İrfan Demirok, "Hizmet sektöründe ilk kez personele daire hediye ediliyor. Biz personele sahip çıkıyoruz, personelimiz işletmesine sahip çıkıyor" dedi.

Demirok'un çektiği kurada daire, kış sezonu nedeniyle işi askıya alınan, yeni sezonda işe devam edecek olan 35 yaşındaki Ömer Bahçeci'ye çıktı.

Evli ve bir çocuk babası Bahçeci, konut kredisi kullanarak, geçtiğimiz günlerde yeni bir ev satın aldığını, kurada da kendisine ev çıkmasıyla ikinci bir evi olduğunu söyledi.

Şanslı çalışan Bahçeci, Antalya merkezinde kazandığı dairenin sevincini çalışma arkadaşları ve eşi Emine Bahçeci ile birlikte kutladı.

Otelin Genel Müdür Yardımcısı Uğur İncesu, 736 çalışanın tamamına personel gecesinde armağan dağıtıldığını, bir kişiye daire verilirken, 14 kişiye dizüstü bilgisayar, televizyon, masa üstü bilgisayar, diğer çalışanlara ise birer çeyrek altın armağan edildiğini söyledi.

İncesu, "Her insanın hayali bir ev sahibi olmaktır. Biz bu gece bir kişiyi de olsa sevindirmek istedik" dedi.
AA


Geri Dön