29 / 04 / 2024

Beles Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Beles Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Alaa Jawısh ve Tarek Taouıl ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Beles Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Alaa Jawısh ve Tarek Taouıl ortaklığında kuruldu. 


Beles Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Beles Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Adres; Molla Gürani Mah.Muratpaşa Sk. No.2/109 Fatih 


Geri Dön