27 / 04 / 2024

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 



Dünyaca ünlü mankenler Gigi ve Bella Hadid’in gayrimenkul zengini babaları Mohamed Hadid, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel-Air semtinde kaçak inşa ettirdiği malikânesi nedeniyle komşuları tarafından şikayet edildi. Milliyet'tte yer alan habere göre; Mohamed Hadid bu sebeple sanık olarak mahkemeye çıktı. Şikâyetçi komşuları temsil eden avukat Gary Lincenberg, iş insanı Hadid’in bir yamaca yaptırdığı malikânesinin müvekkillerinin evlerinin üzerine yıkılma tehlikesi bulunduğunu söyledi. Avukat Lincenberg, devasa malikâneyle komşularının hayatlarını zora soktuğunu için Hadid için 'zorba' ifadesini kullandı. 

Bella Hadid in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

Rüşvetle inşa ettirdi

Araziye 1.393 metrekare inşaat için onay verilirken Hadid’in rüşvetle mülkü iki kat daha büyük inşa ettirdiğini iddia eden Lincenberg, “Sanık iki yıl önce güvenlik nedeniyle malikâne hakkında verilen yıkım kararına da uymadı” dedi. Mohamed Hadid ise “Yıkım için ödeyecek 5 milyon doları olmadığı” için yıkımı yapamadığını bunun yerine malikaneyi satışa çıkardığını dile getirdi. İflas ettiğini söyleyen milyoner Hadid’in bir ay sürecek davanın sonunda bir zamanlar 100 milyon dolara satmayı umut ettiğini mülkü, ancak 40 milyon dolara satabileceği açıkladı. 

Gigi ve Bella Hadid New York'tan 12 milyon dolara iki ev aldı!


Geri Dön