01 / 05 / 2024

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı


Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.



İstanbul'da partisinin Anadolu Yakası Basın ve Teşkilatlar Kahvaltısı’nda üyelerle bir araya gelen TEK Parti Genel Başkanı Özal, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekonominin kötü bir durumda olduğunu savunan Özal, iktisatçı olduğunu belirterek doların yükseleceği seviyeyi de kamuoyu ile paylaştı.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Ahmet Özal'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

“Şu anda bu saatten sonra emekli olmuş bir insanım ben. Bugün Türkiye’de çok insan siyaseti mevki, makam ve para için yapıyor, bundan hayır gelmez. 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Bizim hiçbir partiyle, hiçbir liderle bir kavgamız olamaz, olmaması gerekir. Bugün iktidarın da muhalefetin de aleyhine konuşmam çünkü bu çözüm getirmiyor. Televizyonlarda izliyoruz insanlar çıkıyorlar ekonominin ne kadar kötü olduğunu anlatıyorlar, ben ekonominin ne kadar kötü olduğunu biliyorum, ben iktisatçıyım, yurtdışında eğitim gördüm orada çalıştım. Ben de size anlatabilirim ekonominin ne kadar kötü olduğunu ama bu çözmüyor ki…"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön