27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

BDDK hamlesinin ardından değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı.



BDDK'nın şirketlere yönelik kredi hamlesinin ardından dolar 16.50 TL seviyesine kadar çekilmişti.

YouTube hesabından yeni bir video yayınlayan Altın ve Para Politikaları Uzmanı Selçuk Geçer, dolar bozdurmak isteyenlere uyarılarda bulundu ve doların pik yapacağı seviyeyi açıkladı.

Geçer, şöyle konuştu: 

"Dolarla Euro arasında makas iyice kapandı. Bunun gerekçesi panik. 50 baz faiz artırımı da imkanlar dahilinde. Kabine Toplantısı'nda Süper Bono çıkar mı tereddütlerim vardı. Bunlar çıkmadı. Daha iyi haberim var.

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

Umarım uzay başvurularınızı yapmışsınızdır çünkü aya çıkıyoruz. Brent petrol fiyatları yükselmeye devam edecek. Çünkü Rusya-Ukrayna krizi bitmedi. Bir de Çin'den kapanmalar başladı. Dünya fokurdamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu akıllara getirdi."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön