25 / 07 / 2024

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili yeni tahmin! Kronometre gibi artacak

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili yeni tahmin! Kronometre gibi artacak

Her tahminiyle dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi açıkladı. Yaptığı yüksek tahminlerle kısa sürede ilgi gören Geçer, 19 liraya dayanan dolar kuru için korkutan rakamı paylaştı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Dolar/TL kuru 29 Eylül 2022 Çarşamba gününe 18,54 seviyelerini gördü. Euro ise 17,94 ile düşüşüne devam ediyor. Dolar, euro tarafında dengeler değişirken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer tarafından dolar tahmin yapıldı. Para politikalarının kötü sürecinin devam etmesi halinde dolar kurunun 70 lira seviyelerini görebileceğini iddia eden Geçer, bakın bu defa neler söyledi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön