02 / 05 / 2024

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Altın ve Para Politikaları Uzmanı Selçuk Geçer, doların 25 TL’yi göreceğini iddia ederek yatırım yapmayı düşünenler için tarih paylaştı.



Enflasyon, döviz kuru ve altındaki sert yükselişler ile beli bükülen vatandaşın yaşam kalitesi de düştü.

YouTube kanalı üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşın gelir seviyesi ve doların hareketlerine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gelir seviyesi ve satin alma gücünde büyük bir düşüş yaşandığını belirten Geçer, borçlanma konusunda uyarılarda bulundu.

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Dolar kurunun kısa süre içerisinde 17.50 TL seviyesini aşacağını savunan Geçer, akabinde 18 TL bandının geçileceğini öne sürdü.

İlerleyen dönemde Amerika Birleşik Devletleri’nde FED’in en az 3 kez daha faiz artırımı yapacağını iddia eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu hamlelerin ardından Türkiye’de doların euroyu geçebileceğini ileri sürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön