29 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 35 TL olacağı tarihi açıkladı! Dolarda üç haneleri göreceğiz

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 35 TL olacağı tarihi açıkladı! Dolarda üç haneleri göreceğiz

İsabetli tahminleri ile ünlenen ekonomist Selçuk Geçer, doların 35 TL olacağı tarihi açıklarken, gerçek enflasyon rakamının % 300 olduğunu iddia etti. İşte detaylar…



Dolar, geçtiğimiz gün 2022 yılının rekorunu kırdı. 18 TL’ye girmek üzere olan dolar yatırımcılarının kafasını karıştırmaya ve tedirgin etmeye devam ediyor.

İsabetli tahminleriyle nam salan ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise kötü haberi resmi YouTube kanalından verdi.

Geçer, yaşadığımız krizin 1994 krizinden daha tehlikeli ve kötü olduğunu söylerken, doların 35 TL’ye çıkacağını açıkladı.

Piyasa Uzmanı Selçuk yüksek enflasyon rakamlarının, Türkiye'ye olan etkilerini açıkladı. 3. dünya savaşını konuşan Geçer, yatırımcıların parasını koruması için uyarılarda bulundu

“3. DÜNYA SAVAŞI GELİYOR”

Daha da kötü günlerin bizi beklediğini söyleyen Geçer, "Hem dünyada Türkiye'de gündem konularından biri enflasyon. Bu günlerde dünyanın en önemli riski olarak ele alınıyor. Eğer kontrol altında tutulmazsa 1. sırada resesyon 2. sırada stagflasyon. Ve tüm bunlarla birlikte 3. sırada çok ciddi kriz buhranlar listesi. Ve ardından üçüncü dünya savaşı işaret ediliyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 35 TL olacağı tarihi açıkladı! Dolarda üç haneleri göreceğiz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön