03 / 05 / 2024

Doların şef ekonomisti Selçuk Geçer tarih verdi, yükseleceği rakamı paylaştı!

Doların şef ekonomisti Selçuk Geçer tarih verdi, yükseleceği rakamı paylaştı!

Tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaşarak tarih verdi ve çok önemli uyarılarda bulundu.



Deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalında video paylaşarak ekonomi gündemini değerlendirdi.

Dolarla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulunan Geçer, yatırımcılarla dikkat etmeleri için tarih de paylaştı.

"Elimizdeki dolarları bozduralım mı?" sorusuna da yanıt veren dolar kahini Selçuk Geçer'in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

"Dolarda 19 liraya hazır olun. Dolardaki ilk hedef 17,80 sonrasına 19 lira olacak. Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın. Dolar 27 Aralık'ta 12 liraya geldi.

Merkez Bankası o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcamıştı. Bu maceranın toplam süreci 5 ay. 5 ay içerisinden 12 liradan tekrar 17 liraya çıktı. 18 saymıyorum o 1-2 saatlik bir olay. Bu filmi bize güzel oynadılar. Doları 13 ila 14'te tutamıyorlar. Borçları çıkardığımızda rezervlerimiz eksilerde. Neden?

Doların şef ekonomisti Selçuk Geçer tarih verdi, yükseleceği rakamı paylaştı!

Yastık altındaki paraları geri alabilmek için 40 takla attılar. Oysa bankacılık sisteminden çekip aldık. Tefeci borçların içine girdik. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Türkiye artık işin içinden çıkmayacak hale geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön