01 / 05 / 2024

Benesta Acıbadem satışta!

Benesta Acıbadem satışta!

Benesta Acıbadem projesinde satışlar başladı. Projede 550 adet konut yer alıyor. İşte Benesta Acıbadem projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...



Modern şehir yaşamının dinamikleriyle doğadan ilham alan bir yasam konseptini bir araya getiren proje, mimari yaklaşımı, dünya standartlarındaki yapı mühendisliği ve gelişmiş teknoloji çözümleriyle yarattığı bütünsel uyumla fark yaratıyor.

Benesta Acıbadem satışta!

Benesta bitirmek üzere olduğu, doğanın dinamiklerinin fütürist bir yaklaşımla değerlendirdiği Acıbadem Projesi ile özgün mimari yaklaşımını ve üstün kalite hassasiyetini bir arada yaşatıyor.

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumu sayesinde ulaşım için cazibe merkezi olmasının yanı sıra; Anadolu Yakası’nın 200 bin m2’lik Gata Ormanı’nın yeşil alanına olan komşuluğu ile toprağa, yeşile ve oksijene İstanbul’un merkezinde doymanızı sağlıyor.

Benesta Acıbadem satışta!

Benesta,550 adet konutun; 134m2’den başlayıp 720m2’ye kadar uzanan 2+1 yaşam alanlarından 5+1 dubleks alternatifleri, bağımsız iki ayrı yaşamı mümkün kılan çok fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor.

Benesta Acıbadem ile vizyonunu taşıyan kalite, malzeme dokuları ve birbiriyle uyum içerindeki renklerin bütünleştiği geniş, ferah ve aydınlık salon seçenekleri ile sevdiklerinizle birlikte benzersiz vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.

Benesta Acıbadem satışta!

Gösterişli ve seçkin mimarisiyle projelenen High End Mansion şehir içinde müstakil yaşamın getirdiği en önemli elementlerini barındırıyor. Çatı katı ve ara kat dubleks seçenekleri; kendine özgün 4 metreyi bulan tavan uzunluğunun avantajı, korunaklı teras alanları, misafir kabul alanı ve jakuzi keyfi gibi lüks yaşam standartlarını bir arada harmanlıyor.

Projede organik ve gurme lezzetlerin yer alığı marketlerin yanı sıra lokal kefelerin ve restoranların bulunduğu Benesta Hub nitelikleri ile sosyal ve kültürel ihtiyaçlarınızın hepsini karşılamaktadır.

Benesta Acıbadem satışta!

Rusya’da inşa ettiği Yuri Gagarin Havalimanı, Krasnodar Stadyumu ve Mercedes-Benz fabrikası gibi küresel başarılı projelerle tanınan Türk inşaat şirketi Esta Construction, ülkemizde adını sıkça duyduğumuz  ‘Benesta’ markasıyla yeni gayrimenkul projelerine imzasını atıyor.

Benesta Acıbadem satışta!

Esta Construction genel müdürü Roksana Diker, “Benesta Acıbadem toplamda 550 konuttan oluşuyor. Projemizde 137 m2’den 690 m2’ye kadar uzanan daireler var. 2+1’den 6+1’e kadar oldukça donanımlı dairelerimiz bulunuyor.” dedi.

Peki, Benesta Acıbadem satışlarını yaptığı projede konut fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 Fiyat listesi..


Geri Dön