Proje Güncel

Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 

Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

Yurt dışında inşa ettiği projelerle dikkat çeken Esta Construction imzası ile hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinde yeni bir kampanya başladı.

Satışların devam ettiği Benesta Benleo Acıbadem projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde tam 1 yıl boyunca ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 50'lik tutar ise 1 yıl sonra taksitle ödeniyor. 

8 blok olarak inşa edilen Esta Construction Benesta Benleo Acıbadem projesinde 550 konut yer alıyor. Farklı konut tiplerinin yer aldığı Benleo Acıbadem'de  1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar konut seçeneği mevcut.

Yüzde 50 peşinat kampanyası ile dikkat çeken Benleo Acıbadem projesinde 1 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlanmıştı. 

2+1 konutların brüt alanlarının 96 ile 167 metrekare arasında değiştiği Esta Construction Acıbadem Benleo projesinde 3+1 konutların brüt alanları 153 ile 301 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

BENLEO ACIBADEM NEREDE?

Benesta Benleo Acıbadem projesi Üsküdar'a, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne,  Çamlıca'ya, Beşiktaş'a, Gata Ormanı'na ve FSM Köprüsü'ne yakın konumda inşa ediliyor. Projenin teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Esta Construction Benleo Acıbadem projesinin sosyal alanları arasında bahçe, balkon ve terasların yanı sıra kapalı yüzme havuzu, spor salonu, SPA Center da mevcut.

 

Web: https://www.benestaacibadem.com/
Tel: 444 0 899 


KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde ön teslimler başlıyor! Tarih verildi!

Bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu!

BİM 21 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! Salı günü BİM'e ne gelecek? BİM'deki fırsat ürünleri kaçırmayın!