07 / 05 / 2024

Benzin fiyatlarında deprem! Zam yağmuru yeni yıldan önce başladı! Shell, BP, Opet 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

Benzin fiyatlarında deprem! Zam yağmuru yeni yıldan önce başladı! Shell, BP, Opet 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

SON DAKİKA... Akaryakıt fiyatları Brent petrol ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle dalgalanmaya devam ediyor. Benzin fiyatları bu gece yarısı 82 kuruş artacak.



SON DAKİKA... Akaryakıt fiyatları, petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak dalgalanmaya devam ediyor. Yılın son gününde akaryakıta bir zam daha geldi. Benzin fiyatları bu gece yarısı 82 kuruş arttı.

ARALIK AYINDA FİYAT 8 KEZ DEĞİŞTİ

3 Aralık`ta motorine 1 lira 16 kuruş zam, 6 Aralık'ta motorine 66 kuruş indirim, 8 Aralık'ta motorine 1 lira 90 kuruş, benzine 2 lira 15 kuruş indirim, 10 Aralık'ta benzine 75 kuruş indirim, 16 Aralık'ta benzine 1 lira 8 kuruş zam, 17 Aralık'ta motorine 1 lira 70 kuruş zam, 20 Aralık'ta benzine 61 kuruş, motorine 77 kuruş indirim, 23 Aralık'ta benzine 67 kuruş zam uygulanmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön